Screencast-a от лекцията [ORM в Java: Hibernate и JPA]?
Кога да очакваме screencast-a. Днес има още една лекция, а за старата още няма нормално видео!
Кога да очакваме screencast-a. Днес има още една лекция, а за старата още няма нормално видео!
Здравейте,
Извиняваме се, но тази лекция няма screencast поради технически причини - видеото няма звук. Тук може да гледате видео от камерата. Извиняваме се отново за причиненото неудовство.
"Извиняваме се, но тази лекция няма screencast поради технически причини - видеото няма звук. Тук може да гледате видео от камерата. Извиняваме се отново за причиненото неудовство."
Лично аз напълно го очаквах, просто вече като видя, че лекцията ще я води външен лектор и съм на 90% сигурен, че скрийнкаст няма да има :D Живи и здрави :)
ами проблема беше че не беше цъкнат микрофона .. :( Кода в еклипс е ОГРОМЕН дори на камерата, не зная как не се вижда... освен ако не гледате на телефон или на 12 инчов лаптоп :)) .
Скриинкаста без звук беше качен преди доста време, но не знам къде има 2 части и наистина не виждам 2рата, но може да контактнете софтуни, тъй като трябва да я имат.
Самата презентация я има, ако някой не вижда кода в презентацията, както казах този в еклипс се вижда ..
Може ли да го качите всепак? На камерата едвам се вижда кода, поне за справка какво показва лектора!
Очаквам лекторът да ми прати screencast-а и ще го качим в страницата на курса.