Хех, доста интересно :)
Това, което успях да видя е, че проблема идва от value... т.е. в HTML нямаш сетната стойност на value и когато добавиш такава през js става разместването. Не успях да намеря обяснение защо при тези браузери се случва това, може би ако се отдели повечко време... ще може да се намери отговора и на този въпрос.... аз нямам такова в моента... За сега само мога да подхвърля как да го излъжеш (в случай, че не си се сетил и сам...) :) Сетваш в HTML на всички импути value, например value="A" и в css-a за input-a добавяш color: #ffffff; .... Едва ли е най-елегантния начин да се излезе от положението ... но това ми хръмна на прима виста. Забелязах още нещо ... при рефреш набраузера, във FireFox-a кликнатите бутони си остават disabled и не можеш да ги натиснеш отново, докато в Chrome и Opera го няма това поведение.
Да. Всеки браузър дава по някаква грешка. Изчетох инернет и не намерих нищо . Интересното в случая с disable на бутоните е, че си остават disabled само ако натиснеш F5. Ако натиснеш Enter върху линка и си върви ... Направо съм потресен :) Не се бях сетил да им сложа value и да го напрая бял :) Благодаря ти :)
Може да си направиш функция, която да ги рефрешва - http://pastebin.com/yeZYGJGM