Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
TKlasnakov avatar TKlasnakov 28 Точки

Problem с Chromium и Opera на първа домашна, задача четвърта - "Tic-Tac-Toe"

Здравейте, колеги

аз изпитвам следния проблем. Направих Tic-Tac-Toe-то. Когато го пробвам през Мозила си работи, но на Гугъл хром и Опера при натискане бутоните ми се изместват. Някой може ли да ми помогне ?

HTML, JSCSS

Тагове:
0
JavaScript Fundamentals 15/03/2015 09:11:13
pepster avatar pepster 69 Точки
Best Answer

Хех, доста интересно :)

Това, което успях да видя е, че проблема идва от  value... т.е. в HTML нямаш сетната стойност на value и когато добавиш такава през js става разместването. Не успях да намеря обяснение защо при тези браузери се  случва това, може би ако се отдели повечко време... ще може да се намери отговора и на този въпрос.... аз нямам такова в моента...  За сега само мога да подхвърля как да го излъжеш (в случай, че не си се сетил и сам...) :)  Сетваш в HTML на всички импути value, например  value="A" и в css-a за input-a добавяш color: #ffffff; .... Едва ли е най-елегантния начин да се излезе от положението ... но това ми хръмна на прима виста.  Забелязах още нещо ... при рефреш набраузера, във FireFox-a кликнатите бутони си остават disabled и не можеш да ги натиснеш отново, докато в Chrome и Opera го няма това поведение. 

2
TKlasnakov avatar TKlasnakov 28 Точки

Да. Всеки браузър дава по някаква грешка. Изчетох инернет и не намерих нищо . Интересното в случая с disable на бутоните е, че си остават disabled само ако натиснеш F5. Ако натиснеш Enter върху линка и си върви ... Направо съм потресен :) Не се бях сетил да им сложа value и да го напрая бял :) Благодаря ти :)

0
15/03/2015 13:11:14