Лека критика
Здравейте,
Позволете ми да отправя лека критика. Надявам се да има градивен харакер!
1. Направи ми впечатление, че настоящите домашни на JavaScript и тези от изминалите курсове имат не малка разлика. Всеки може да отвори едните и другите и да направи равносметка за себе си.
Мисля, че за хора като мен (прохождащи в JavaScript), това не е най-добрия подход. Смятам, че отново (както и в другите езици), трябва да тръгнем от най-най-лесните задачки и да се усложняват с времето. Защо просто не фигурират "предишните" задачи в новото домашно? Питам се, налага ли се това изместване в трудността на задачите и намаляването им като количество? Времето за подготовка ли е малко?
Разбира се, който има желание и време ще решава каквото той намери за добре, но задавам въпросите си за малко повече яснота.
2. Лекциите ми се струват малко претупани. Много материал, колкото може по-бързо да се предаде. Смятам, че който иска да научи повече, не му е проблем да остане 30 минути или 1 час повече в залата. Моите уважения към Богомил, ще се радвам да чуя и неговото мнение.
Поздрави
Да, Васе, не съм пуснал темата с мисълта да хейтвам. Утре ще го изкоментираме.
Това отдавна се коментира, че трябва да спрем да губим време на лекции да обясняваме какво е цикъл и как да принтираме числата от 0 до 9. Хора, които са минали приемния изпит и курса по Java, би трябвало да са наясно с тези неща. По-добре да се отдели повече внимание на новите и по-сложните концепции и те да са разбити в няколко лекции, а не 5 лекции да тъпчем по познат материал и в 6-тата - БАМ почти всичко ново и непознато.