Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

2 въпроса относно подготвителното ниво "Основи на програмирането"

Здравейте,

 

Забелязвам, че курсът, който ще започне на 28-ми март е с продължителност около месец, за разлика от предишните такива, които са по два. Предвид, че работя, новият модел ми е крайно неудобен и оттук идва въпросът ми дали занапред всички започващи подготвителни нива ще бъдат с продължителност от 1 месец или това е по-скоро изключение?

Вторият ми въпрос е, ако да кажем изкарам 0-то ниво и се проваля с гръм и трясък на приемния изпит, тогава имам ли право да посещавам курса отначало или пък поне да се явя отново на изпита?

 

Поздрави

0
Programming Basics
SimeonStoykov avatar SimeonStoykov 114 Точки

Здравей. За продължителността на курса не знам, но ако се провалиш на изпита можеш да се запишеш наново за следващия курс (както и за всеки следващ) и да се явяваш на изпити отново или само да се явиш пак на изпит със следващия курс (за теб се явява като поправка).

1
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

Благодаря ти за информацията! :)

Остава някой да внесе лъч надежда за продължителността на курса и скачам при първия удобен случай. :)

0
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

За всеки прием обикновено се провеждат по около три подготвителни курса, като първите са по-дълги, около 2 месеца, последният най-често е ускорен. Ако темпото не те устройва просто трябва да почакаш до следващия курс (може би някъде май месец ще започне), но това означава, че ще започнеш реално обучението си през септември.

1
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

Това е последния курс за майския прием и заради това е "интензивен" - 2 пъти седмично. След него ще започнат курсове за септемврииския прием, които ще са 1 път седмично и последния от тях ще бъде 2пъти отново.

2
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

Супер, благодаря на всички! :)

0
a.angelov avatar a.angelov 1317 Точки

А междувременно няма какво да чакаш докато се запишеш - започвай да гледаш лекциите от миналите курсове, прави домашните, решавай изпитните задачи.

Така ще ти е много по-лесно, ще имаш време да осмислиш материала и съответно ще си по-подготвен за изпита :)

2
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

Разбира се, започнал съм да изпълнявам тези неща, даже книгата за C# ми е на нощното шкафче (най-добре уча в леглото). :)

0
zh.stoqnov avatar zh.stoqnov 103 Точки
Здравей колега! От личен опит мога да ти кажа, че времето ще ти стигне. Тъй като съм онлайн и когато започна курса за прием, на който се бях записал, имах много работа, подготовката ми започна горе долу месец преди изпита - плюс минус 2-3 дена. Стига да си решаваш домашните и да се справяш на прилично ниво на изпитните задачи (наистина е хубаво вече като напреднеш с материала да погледнеш някой друг изпит и дори да се пробваш да го решиш) мисля че няма да имаш проблем. Важното е нагласата, с която си тръгнал - ако имаш желание всичко се получава както на теб ти се иска (тук освен желание трябва да имаш и много часове пред екрана, иначе няма как ). Пожелавам ти успех! :)
1