Как да разбера дали домашното ми е проверено ?
Как да разбера че домашното ми е проверено от друг човек ? Във курса ли да гледам съобщение ли ще получа ?
Как да разбера че домашното ми е проверено от друг човек ? Във курса ли да гледам съобщение ли ще получа ?
Ами днес зададох един въпрос тъй като имам разни съмнения въобще за цялостния процес на оценяване, та в тоя ред на мисли предлагам да се обозначи една информативна тема от някой модератор с всички необходими за оценяване нужни похвати/начини и като цяло малко по - подробна информация :)
Тия дни ще пуснем опция да си виждате коментарите на домашните от където ще можете да разберете колко пъти е проверено. Също така трябва да пуснем и оценяване на коментарите дали са коректни или не. Моля да ни извините за забавянето.
Няма проблем ще изчакаме .
Да използвам случая да попитам и аз.
До колкото разбрах за онлайн курса (C# Basics) за кандидатстване е важна само оценката от изпита 100%.
В този случай, домашни трябва ли да се качват през системата и на онлайн записаните, изобщо гледат ли се домашните?
Поздрави!
До колкото разбрах не, може да не се занимаваш с домашните изобщо, но ще ти дават предимство, мисля че 10%. Свободен цитат на Наков, направиш ли си всичко перфектно, домашното няма да е решаващо. Изчакай все пак официално потвърждение.
Гледай в курса,
Като ти провери някой домашното ще видиш следното: цък.
Като кликнеш на "коментари към домашното" ще видиш коментара и можеш да го оцениш по корекност и полезност.
Аз смятам, че най-добрата оценка (на този етап ) на домашните ни
са правилно изкараните резултати от дадените примерите .
Ако кода не работи , вече и друг въпрос и е най-добре, такъв код да го пускаме тук във форума ,за всенароден опит за откриване на грешката - това е моето мнение, не твърдя,че е най- правилното !