[Technical Issue] Digital Marketing &SEO - Работа върху чужд сайт (не собствен) - сигурност
Добър ден,
Имам приятел който разполага с онлай магазин и ако го попитам може да ми предостави частични права. Въпроса ми е какво, ще се изисква от нас като свобода в действията, защото се опасявам да не направя нещо което, ще повреди на сайта, като се има в предвид, че доста добре върви до момента. Мисълта ми е достъп до Web Master Tools, Google Analitycs, Аdwords - достатъчен ли, ще ми е ? (ограничени права)
Благодаря Ви предварително.
Благодаря за отговора. Този въпрос интересуваше и мен, т.к. и аз смятам да работя по сайт, който няма да е мой и се замислилх, че към момента няма да мога да променя контента им (те сами решават как да си пишат текстовете). Но се надявам със завършването на курса да им покажа ползвите и промените, които биха необходими да предприемат ;)
Здравейте и от мен, тази тема е полезна и за мен, защото също работя по чужд сайт с големи притеснения да не бъгна нещо. Ще се радвам да прочета повече практически съвети :)
Здравей, Генади!
Малко не рзабирам отговора ти. Ако Google Analytics, Google Webmaster Tools ще са достатъчни, как бихме могли да направим препоръки в кода, структурата мета данните и пр. без да имаме достъп до самия код? И как ще се оцени проекта в края без да има извършени реални промени по сайта? Въпросително ми е и за Google Analytics, Google Webmaster Tools, понеже аз разполагам с чужди сайт от една страница и блог, които просто си ги има в интернет пространството, но нищо не се случва с тях - не се пише в тях, не се извършва никаква дейност, и аз не мога да добавям нищо, няма да се провежда Adwords кампания, респективно в показателите на Google Analytics, Google Webmaster Tools нищо няма да се промени, какво ще се оценява накрая като проект?