Профил
Loading...
+ Нов въпрос
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

Дата за изпит по Web Development

Здравейте, 

Реших да разгледам почивните дни за Май, и забелязах, че подобно на изпита по база данни изпита се пада на дата 2 Май т.е в серия от почивни дни. До колкото помня имаше доста хора, който не бяха доволни изпита да е по средата на серия от почивни дни. 

Реших да отворя тема за дискусия и предложение от мен изпита да бъде преместен на 1ви Май Петък, който е официален неработен ден, за да може всеки да си планира и възползва максимално от почивните си дни.

 

1
Advanced Level: Back-End 30/03/2015 10:49:47
jabalka avatar jabalka 960 Точки

Подкрепям идеята. Малко са блоковите почивни дни в годината и е хубаво хората да могат да ги ползват. Вярно е, че още като влязохме да учим първо ниво в СофтУни се простихме със свободното си време и почивните дни (Edit: доброволно) и все пак ако има как и агнето да е цяло и вълкът да е сит - защо не?

Поздрави!

3
30/03/2015 11:02:42
ttitto avatar ttitto 1154 Точки

Къде намерихте графика на курса, че започнахте да планирате и датите за изпит? Според мен този курс е по-кратичък и вероятно изпитите ще са на 25-26 април. Не виждам какво толкова ще учим, че да влизаме в май месец?!

 

ПС. Колеги, може и да не ви харесва, но изпитът е планиран - дори още по-рано - в графика на залите за 19ти АПРИЛ. Така че ще можете да си ползвате дългите почивни дни както прецените.

-1
30/03/2015 10:36:57
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

График на учебните зали, поне аз там проверявам, както и в споделения календар на софтуни, които е достъпен от всякакво устройсто. Относно темата чакам с нетърпение СофтУни да разделят календарите според нивото на всеки студент или нещо подобно. До колкото знам се работи по въпроса или има такава идея. Хубавото е, че всеки ще вижда само своите предмети, а не както сега да виждам всички занятия.

0
30/03/2015 10:35:01
ttitto avatar ttitto 1154 Точки

Ивайло, обявил си в заглавието изпита за Web Services and Cloud, а всъщност имаш предвид изпита по Web Development, който е по-следващият курс. Оттам идва и объркването ми.

Иначе и аз подкрепям идеята при събрани почивни дни, изпитите да са в първия или в последния почивен от групата. Дори може би е по-добре в последния почивен, за да може който иска да се подготвя в свободното време.

1
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

Прав си моя грешка. Имах предвид изпита по Web Development

0
petrovaliev95 avatar petrovaliev95 358 Точки

Доколкото виждам изпита по Webservices and Cloud е на 19 април, а по Web Development e на 2 май.

1
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

Явно е рано още са такива дискусии, изглежда хората не мислят чак толкова напред.

0