[Technical Issue] .NET Hosting
Здравейте,
Първо искам предвартиелно да се извиня, ако с тази тема, в която говоря за конкретни фирми и предложения от тях нарушавам правила във форума.Нека бъде изтрита или модерирана по подходящ начин.
Реших да си пусна .нет хостинг и единствената оферта, която откривам е тази на Supehosting.bg. Това коет предалгат е: ASP.NET 2.0, .NET 3.5 и 4.0, ASP.NET MVC 2.0 и 3.0 и SQL Server 2008. Това което ме "притеснява" е, че не поддържат .NET 4.5 и поне SQL SERVER 2012 примерно. Ще си пускам Windows хостинг главно заради следващите ни няклко курса Web services and cloud , Web development и ASP.NET където пишем на последни версии на всички продукти и понеже нямам никаквъ production опит, особенно пък с IIS server, ме притеснява до колко нещата които правим реално ще мога да ги рънна при superhosting.bg. Примерно въобще не ми е ясно аз като пиша C# код на 4.5, коя част от dll-ките които ползвам няма да върявт на 4.0 и 3.5. За compatibility SQL SERVER 2014 към 2008, също сигурно ше има главоболия. Знам, че ще ползваме cloud и REST услуги, и мога да ползвам Аzure и AppHarbor, но така или иначе искам да си имамм и един windows хостинг, където да пуцам .NET код. Предполагам, че СофтУни ползват точно тази услуга (независимо от самия хостинг тарифен план), и също така предполагам, че сайта е правен с последни версии на .NET технологиите, от където заключвам, че би трябвало да нямам проблеми.Съжалявам, че намесвам името на конкретна фирма, нямам абсолютни никакви претенции към техните услуги или цени, понеже дори не съм им клиент и не цяла да въвличам конкретно тях в темата. Просто бих се радвал някой с какъвто и да е опит с .NET хостинг да сподел опит и впечетления.
Благодаря предварително!