Дата за изпита по Programming Basics?
Здравейте, в мейла който получих, че съм приет за начално ниво пишеше 26ти април, а на 1вата лекция се спомена 25ти април, може ли някой да ми каже точно кога ще е финалният изпит за курса? Мерси!
Здравейте, в мейла който получих, че съм приет за начално ниво пишеше 26ти април, а на 1вата лекция се спомена 25ти април, може ли някой да ми каже точно кога ще е финалният изпит за курса? Мерси!
Има си разписание, където към момента пише 26 април, съответно има два варианта - 9 часа или 16 часа. И двата са на тази дата.
На 26 април е изпита , има го в графика https://softuni.bg/trainings/1106//programming-basics-march-2015 ;)
Да използвам темата и да попитам, дали някой има представа как може да избираме в коя група да се явим (тази от 9:00 или тази от 16:00)?
Мисля, че тези, които са избрали да посещават лекциите от Група 1, ще започнат изпит в 09:00.
Група 2 -> в 18:00ч.
Но все пак, ако решиш да избереш удобен за теб час, може да попиташ лекторите.
Предполагам, че ще те допуснат на изпит с другата група.
Известно време преди изпита ще ти изпратят имейл, а и в сайта ще се появи оранжево каре, където ще се запишеш за датата/часа, в който искаш да ти се проведе изпита.
Ами за тези, които сме онлайн, кога ще стане записването?
Обикновено записването за изпит е активно няколко дни преди изпита, като в сайта ще ви излезе оранжево каре с покана да се запишете. Ако възможната дата/час са повече от една/един ще имате възможност да си изберете и на кой точно да се запишете.
А каква е вероятността за тези които са онлайн да нямат достатъчно място в залата(ако евентуално е препълнена)?
Ех, ама какви мисли ви минават през главите :)
Ако се запишеш за изпита вероятността да останеш без място в залата клони към 0, та дори и по-малко :)
Със сигурност от екипа на СофтУни планират изпитите така, че за всички да има места - нали се сещаш, че като мине записването за курса те знаят колко човека са се записали и могат лесно да сметнат колко изпита ще трябва да има според тази бройка и капацитета на залите - един, два, три и т.н.
А за тези, които са започнали ниво 0 през февруари, също ли изпитът ще бъде на 26 април?
Да. Мартенските групи имат 2 пъти седмично и изпита съвпада.