Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
milkysz avatar milkysz 10 Точки

Аз също съм с WP и мисля, че няма никакъв проблем, даже нещата са доста по-лесни, тъй като по-рядко се работи html. И за доста от нещата си има плъгини. :)

1
stratega avatar stratega 16 Точки

Не само, че можеш, а и wordpress e чудсен избор  за  платформа от към CEO.   Както е писал колегата има плъгини за всичко което ти дава  почти неограничени възможности, дори и да не разбираш особено много.

1
DanielDelov avatar DanielDelov 0 Точки

Благодаря за бързите отговори и на двама ви!

0
nkotrabak avatar nkotrabak 5 Точки

Аз лично ще ползвам wordpress. Има хубави възможности. Смятам, че за целите на курса ще свърши работа.

1
stoyanovas avatar stoyanovas 4 Точки

Здравейте,

И аз искам да ползвам WP блога си, но за съжаление срещнах трудност още в началото.

Опитвайки се да embed-на Google Analytics Tracking Code, се оказа, че дори нямам опция  Plugins в администраторското меню.

Прочетох в WP Help форума, че всъщност Plugins вече са премахнати като опция, защото една част от тях са интегрирани.

Зададох въпрос на WP Support и ми отговориха, че Google Analytics е налично само за бизнес-акаунтите. От друга страна Site Stats, което безплатния акаунт предлага, не съм сигурна че е добра алтернатива.

В момента се чувствам като в небрано лозе, защото очевидно съм на съвсем начално ниво, а явно всички останали са доста по наясно с нещата. 

Така или иначе - нямам друга опция освен да ползвам WP сайт, така че - всякакви идеи, коментари и предложения са добре дошли.

0
bewolf avatar bewolf 30 Точки

Когато сайта Ви се хоства в wordpress.com нямате Plugins. Когато сте си инсталирали wordpress на ваш домейн разполагате с пълната му функционалност. И предполагам това са имали предвид под бизнес акаунти, акаунти ползващи различен от техния сървър.

Някой да ме поправи ако греша.

п.с. Аз го ползвам на мой домейн и имам всичко. Имам и малко опит над него, ако нещо не Ви е ясно, ще се радвам да помогна ако мога.

1
petbaik avatar petbaik 15 Точки

Това означава ли, че няма да може да се използват сайтове хостнати в wordpress.com, защото това е единствения вариант за мен

0
I2KGhost avatar I2KGhost 1 Точки

За мен също единствения вариант е да ползвам сайт хостван от wordpress.com ако може някой да даде повече информация дали това е проблем.

0