Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
NUT1982 avatar NUT1982 -1 Точки

Нещо е бъгнало сиг, и на мен ми дава така на всичко...

-2
D.Dimitrovv1 avatar D.Dimitrovv1 2 Точки

На мен също ми дава така, освен на тези за които съм се записал. Да не би случайно достъпа да е вече ограничен до странични курсове?

2
nenko91 avatar nenko91 1 Точки

Изглежда е така

1
Axiomatik avatar Axiomatik 1624 Точки

също

0
s1mm3r avatar s1mm3r 1 Точки

Интересно ми е дали е временно спиране или така ще остане. Моля някой администратор да потвърди.

Хубавото преди беше, че имахме достъп до следващото ниво на курс, с което се подготвяхме преди да го запишем. Интересно ми е дали ще остане така. 

0
Elena123456 avatar Elena123456 229 Точки

Здравейте колеги, туко-що се обадих на администрацията, а и си писах по мейла с тях.

Изглежда, че вече ще може да се гледат курсове само, в които сте записани.

Цитирам какво ми отговориха от администрацията:

"Единствено и само курсистите, които са записани в дадено обучение биха могли да достъпват ресурсите към изданието, което са записали, така и към старите такива, когато са част от вътрешната програма на СофтУни..."

Дали би могъл някой да ми разясни- аз, като неофициално съм стигнала до C# Advanced, сега чак официално от Basics ли трябва да започна за да мога да запиша Advanced?

 

0
03/02/2021 13:10:17
qaswed avatar qaswed 3 Точки

Безплатният достъп до вскички лекции явно остана в миналото... А най - интересното е ,че Наков твърдеше, че всички материали трябва да са безплатни и със свободен достъп.

3
GeneBit avatar GeneBit 1 Точки

Евала "голяма" крачка "напред" да ограничат достъпа.Явно парите им са малко !

0
krum_43 avatar krum_43 680 Точки

Явно достъпа е ограничен.

0
Elena123456 avatar Elena123456 229 Точки

Колеги, предлагам в тази тема или може би по-добре ще е в друга, всеки един от нас да каже кой курс би желал да запише,че да можем после да пишем до Наков или Кенов. Вярвам, че ако се съберем 30,40 човека,че би ни се разрешил достъп до обучението, до което сме в момента. Найстина не е честно в момента да ни карат да записваме от Бейсик, че да можем евентуално след време да можем да си гледаме курсовете, до които сме стигнали в момента. Аз лично съм инвестирала 1 година, че да стигна до Advanced и почти съм го завършила,а сега изведнъж всичко се прекъсва  Вярвам, че има и други хора, като мен, които са в същото положение и ще са готови да си платят за да продължат. Не мисля, че ние сме прекалено много,че по някакъв начин да компрометирали самата система на Софт Уни.

 

1
PetarNeshkov5360 avatar PetarNeshkov5360 23 Точки

До всички с този проблем- възстановен е accessа към материалите! 

2
Elena123456 avatar Elena123456 229 Точки

Това е много интересно  и  хубаво същевременно при положение, че вчера в три мейла администрацията най-любезно ми обясниха, че няма начин да си платя и да гледам курса, който ме интересува. Същото ми съобщиха преди това и по-телефона, профила дори ми проверяваха...

Един съвет колеги- докато все още има  неограничен достъп си изтеглете материалите, които ви интересуват, защото от утре вече може достъпа да е перманентно ограничен. 

0
04/02/2021 07:55:50
peter1998 avatar peter1998 5 Точки

Не е вярно , още немога да достъпя курсове от минали инстанции! 

0
Kostadin98 avatar Kostadin98 1 Точки

Освен това, аз лично мога да отварям едно единствено издание на вече заплатен от мен модул... А това че в миналото можеше да се гледат едни и същи лекции с различен преподавател намирах за много полезно. В това ограничение не виждам логика!?

0
ivan40mk avatar ivan40mk 1 Точки

И сега фактически завинаги ли няма да има свободен достъп до ресурсите?

0
StayHungry avatar StayHungry 1 Точки

Здравейте 

Ако някой е преминал Java Web модулите моля да ми пише на nikolasimeonov@protonmail.com

0
RaUndreundre avatar RaUndreundre 52 Точки

Наситина е неприятно с тия ограничения. Аз например съм записал и заплатил целия модул C++, предстои ми курса C++ Fundamentals. Опитвам се да се подготвя предварително и ми се искаше да видя ресурси от минали години C++ Fundamentals. Оказа се че може, но ако си платя за минал вече курс. Т. е. ако искам предварително да се подготвя трябва да платя два пъти - веднъж на настоящия курс (което съм направил) и веднъж за минал такъв. Не ми е финансов проблем да го направя, но противоречи с принципите ми - не мисля да плащам два пъти за едно и също нещо.

1
StayHungry avatar StayHungry 1 Точки

Аз доколкото знам ако платиш за даден курс(или модул беше) ,можеш да виждаш предишните архивни курсове.

0
14/03/2021 12:45:10
RaUndreundre avatar RaUndreundre 52 Точки

Преди може и така да е било, но сега не е. Поне не е за тези записали се (и платили) отворен тип курсове. След запитване от моя страна ето цитат от писмото което получих:
"Модулът, който Вие сте записали е от отворен тип и като такъв имате достъп само до ресурсите на изданието, за което имате успешно заплатена такса. Достъп до предходни издания се предоставя за курсове/модули, които са част от вътрешната програма и се записват, като такива.
Бихте могли да заплатите таксата в размер на 120 лева за достъп до ресурси към предходното издание от ТУК, ако желаете..
"

Е, остава ми радостта, че са ми писали в учтива форма - "...Вие..."  :-)

0
14/03/2021 18:26:56