Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
biser.stoev avatar biser.stoev 57 Точки

Няколко въпроса относно ниво 1 и Варненски свободен университет

Здравейте, приет съм първо ниво в СофтУни, но поради лични причини най-вероятно няма да мога да се запиша май месец, а ще трябва септември.

Та въпросите ми са няколко:

1) Доколкото знам, оценката ми ще бъде запазена и ще мога да се запиша с нея септември, но пак да питам дали е така за всеки случай.

2) Искам да се запиша и във ВСУ. Някой ще може ли да ми даде насоки как става цялата процедура?

3) Има ли филиал ВСУ в София и ако има, и изпитите и лекциите ли се карат тук, а ако няма г/д какво време трябва да си планирам за ходене до Варна? (Ако има някой, който е в момента е студент там под тази форма, ако може да се свърже с мен и да ми обясно по-подробно нещата)

Благодаря предварително :)

0
Въпроси за SoftUni 07/04/2015 02:35:06
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки
Best Answer

Здравейте,

Ще отговоря последователно на въпросите Ви:

1. Ако не може да започнете Ниво #1 от Май 2015, оценката Ви ще бъде запазена за сезон Септември 2015. Трябва да ни уведомите в малко преди септември месец, за да Ви позволим пакет за плащане на Ниво #1;

2. Относно кандидатстването във ВСУ:

  • Записвате се в Ниво #1 от Септември 2015;
  • Ще имате възможност да изберете в кой ВУЗ искате да продължите обучението си (ще може д си изберете ВСУ през сайта ни);
  • Ще Ви дадем едни документи, които трябва да попълните и да след това ние да ги изпратим към ВСУ;

3. За студентите на СофтУни - ВСУ предлага изпитите да се провеждат в София (за улеснение на студентите). Все пак за повече подробности може да се свържете с Галина Момчева, която отговаря за студентите на СофтУни записани в ВСУ. Ето и нейният телефон: 0888 79 37 85.

Ако имате други въпроси - оставам на разположение. :) 

Алекс

2
08/04/2015 13:14:23
penkov avatar penkov 110 Точки

Здравей колега,

Ще отговоря по 3-та точка от твоето запитване, защото само по нея имам що годе ясна представа как са нещата. Доколкото аз знам ВСУ нямат филиам в София. Изпитите и някой лекции които са задължителни за обучението във ВСУ са 1 седмица на семестър (ниво) във Варна и мисля че може да си я избираш коя да е точно, но мисля също че е и през лятото, за да е по лесно на нас студентите. 

Мога малко и за 2 рата ти точка да дам насоки доколкото аз знам (пак повтарям не съм 100% сигурен :) ). Кандидатстването става чрез приемния ти изпит в softuni (сиреч този който си минал) . Цялата информация относно споразумението на SoftUni с ВСУ е тук

Надявам се да съм бил полезен макар и само с 2 от 3 точки. 

Успех с приема!

0
cherokee avatar cherokee 146 Точки

Лекциите и повечето от изпитите се провеждат в София (обикновено в колеж София). Има една седмица в годината (лятото), в която трябва да се отиде до Варна за взимане на някои заверки и изпити. За кандидатстването периода е както при дригите университети - края на лятото и става през Софтуни, но може и сам директно (трябва да споменеш, че си студент в Софтуни - имаш положен успешен входящ изпит). Това е накратко.

1