Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
g.stoyanov avatar g.stoyanov 776 Точки

Live events: Do it live!

Youtube пуснаха новата си услуга: Live events: Do it live!.

Ще бъде супер ако скоро гледаме лекцийте на живо.

Също така ако се направи някакво приложение като чат или просто такова за задаване на въпроси, на които лектора да отговаря на живо ще е огромна крачка в обучението ни. Оналйн студентите или тези които не могат да присъстват на дадена лекция, ще получат възможността пълноценно да "присъстват" като другите колеги в залата.

Мисля че идеята е много добра и ще развие в положителна посока обучителния процес!

nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5296 Точки

Такава възможност има от много време насам. Не я олзваме, защото рискуваме ако залезе Интернет връзката, да изгубим видеото.

0
g.stoyanov avatar g.stoyanov 776 Точки

Не може ли паралелно да върви Camtasia-та?

0
Matrix avatar Matrix 1087 Точки

То така направо човек да се записва онлайн и да сяда в къщи по чехли, ако има голям екран пуска лекцията и все едно е в залата, за какво му е да  губи време в път до там и обратно... :D

Имам чувството, че след време такива неща като "присъствено" ходене в няква зала за някакъв курс просто ще стане "ретро"... Искаш примерно да учиш монголски - записваш такъв курс и в къщи live си слушаш даскала  какво ти преподава... Ако пък толкова пък има нещо, което искаш да питаш - пишеш му на чата и той отговаря... :D

То реално такова е положението и с офлайн видео курсовете де - гледаш си видеа с лекциите, когато ти е удобно, пък на мейла питаш лектора някви неща, ако не можеш сам да намериш отговорите им Гуугъл.

0
08/04/2015 12:02:05