Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
vivian avatar vivian 72 Точки

Общи въпроси по лекциите

Здравейте, бих искала да питам ако някой е запомнил/ разбрал, когато правиме спомагателни сайтове/ блогове, дали да ги правим на субдомейни или на отделни?

Извинявам се, ако това е казано, коментирано... информацията е доста, за начинаещ и работещ човек :)

Тагове:
1
Digital Marketing & SEO
stanislav.dimitrov avatar stanislav.dimitrov 3 Точки

Спомагателните блогове/сайтове трябва да бъдат на отделни домейни и препоръчително на отделни хостинги. :)

2
stratega avatar stratega 16 Точки

Е чак пък на отделен хостинг...доста скъпо ще излезнат тези сателити :)  На субдомейни пак може, но на отделни домейни ще имат по-голяма тежест.

1
Urkobg avatar Urkobg 3 Точки

Най-добрият вариант е да са на IP-та от различни C клас мрежи, така линковете от там ще имат най-голяма тежест. Освен това голям брой линкове от IP-та същи като нашето могат да бъдат подозрителни :)

1
vivian avatar vivian 72 Точки

Благодаря на всички за споделеното мнение!

1
vivian avatar vivian 72 Точки

Пак въпрос: как става анализирането честотността на всяка категория и подкатегория от семантичното ядро думи и фрази? До колкото аз разбирам се прекарва текст през лематизатор и там си показва процентно съдържание или брой повторения? А ако нямам текст, а само категория без описание? Или слагам в лематизатора събраните ключови думи и фази за тази категория и така се получава честотоността? А в какво се състои анализа?

0
14/04/2015 13:50:44
vivian avatar vivian 72 Точки

Още един въпрос. Свързах си Google Webmaster tool-a, но вече два дена не отчита данни за текущо състояние, а само за заявките за търсене. Явно нещо не съм свързала както трябва. Използвах регистрацията в аналитикс и удостоверих собственост? Какво още?

1
mincho.spasov91 avatar mincho.spasov91 8 Точки

При Webmaster Tool e необходимо известно време докато започна да ти отчита данни. Просто имай търпение (ако си се свързала правилно ). :)

0
vivian avatar vivian 72 Точки

Благодаря за отговора - чакам!

0
vivian avatar vivian 72 Точки

Може ли някой да помогне?! Къде точно е обяснено как да настроим цели, събития, филтри и сегменти в Google Analytics??!!? Много бих искала да знам как да направя точно тези неща, но май никой не обясни в лекциите!

0
04/06/2015 13:03:44