[New feature] Абониране за тема/отговор във форума
Здравейте,
Вече може да се абонирате за дадена тема или отговор към тема. :)
Как?
- Под съдържанието на темата/отговора има лента с бутончета, като последното е "Абониране", което след клик ви абонира за поста и сменя бутона с "Отписване", ако желаете да се отпишете.
Как работи?
- След абониране за тема ще получавате email + нотификация за всеки следващ отговор в тази тема, а след абониране за отговор ще получавате email + нотификация за всеки следващ коментар. Получаването на email и нотификация се филтрират от настройките ви на профилната страница:
- Получаване на мейли при отговори на въпроси
- Получаване на известия при нови отговори на въпроси
- Получаване на мейли при добавяне на коментари към отговори
- Получаване на известия при добавяне на коментари към отговори
Ако имате въпроси или срещнете проблеми с новата функионалност, моля, пишете в тази тема. :)
Поздрави,
Владислав
Добре. Утре ще разследваме проблема и ще го оправим.
Благодарим за обратната връзка! :)
Според мен проблема може би е в това че се задейства нотификацията 2 пъти - отговорили сме или коментирали някоя тема или кометар и в същото време сме се абонирали за нотификация. Предполагам че трябва да има проверка ако сме абонирани за дадена тема/отговор за нотификации да няма "нотификация за отговор/коментар след нашия".
По-вероятното според мен (не знам как е направена системата) е да отчита обичайната нотификация и като абонамент за темата. Няма друга логична причина при липса на абонамент за тема да получаваш 2 известия. Единствената смислена и вероятна грешка е дублиране на нотификацията, която всеки "влачи" по подразбиране, а тя е за отговор.
Ако проблемът беше от абониране за тема, то бутонът "Абонирай се" щеше да е неактивен, а той очевадно си работи коректно.
Така или иначе е нормално да има бъгове при старта , а и утре всичко ще бъде наред. Няма смисъл да го мислим, хората, които познават кода на форума (собственото си творение) ще решат проблема за по-кратко време, отколкото ние да описваме предположения.:)
Няма драма, създадохме им домашно да видят хубаво ли е. :)
EDIT: Нотификация за тема, която аз съм създал се получава само веднъж.
Нотификация при коментар на мой отговор - 2 пъти.
Надявам се, че е от полза.