Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
mar0der avatar mar0der 191 Точки

[Homework] Consuming remote data - има ли смисъл? Нужда от асистенти на лекциите

Домашното за consuming remote data ми изглежда безмислено на фона на това че задачата със * от него е задача без звездичка в предното домашно. Няма нищо лошо в повторение за затвърдяване на знанията, но в случая тук повтараяме правене на CRUD. Вероятно в предния курс тази лекция е била преди БааС и е била първата стъпка, но след като си играхме с страните и градовете това няма особена полза. По - добре да се праработи или махне ( за следващите нива, защото не вярвам да някой да направи нещо сега). 

Също така искам да помоля ако е възможно да се осигури поне един асистент след лекциите защото снощи си стояхме 5 - 6 студента сами в залата и се мъчихме да разгадаваме особеностите на парс.ком, които полагащите ни се асистенти биха могли да ни разяснят доста бързо. Не говоря само за снощи, а като цяло поледните 2 курса почти няма кой да попиташ, ако лектора не остане след лекцията.

Благодаря

4
JavaScript Applications 15/04/2015 12:10:40
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

Относно домашното си мисля, че проблемът е по-скоро в 3-тото, защото почти не е разписано (казва ти се само "направи градове и държави и ей тия функционалности"). И да, по-трудно е дори, няма логика да е така. Правих го 2-3 дена, докато снощи за 1-2 часа надрасках 4-тото и не защото вече знам какво правя, а защото е доста по-елементарно.

0
mar0der avatar mar0der 191 Точки

да 100% е много по - лесно то. Не съм гледал но мисля че тази лекция е била преди баас и ако е така би било логично но се га трябваше да се поправи или да не се дава това домашно. Не е като да няма с какво друго да се занимаваме ...

1
velio84 avatar velio84 241 Точки

На мен ми хареса домашното - определено е по-лесно от предното (на него загубих целия уикенд и понеделника да се блъскам със заявките).

Кода ми там беше мазало, сега като вече бях минал през процедурата, тук мисля че ми се получи доста по-добре и определено ми беше от полза да си повторя и затвърдя нещата.

1