Включете се в хакатона HackAUBG 3.0

HackAUBG 3.0 е петият хакатон, провеждан в Благоевград, на кампуса на Американския университет. Отбори от по 3 до 6 участници ще се състезават за челните места, проектирайки и защитавайки своите софтуерни и/или хардуерни проекти на тема, обявена в началото на самото събитие на 26 февруари.

Зад организационния екип на хакатона стои студентският клуб по високи технологии и предприемачество – The Hub AUBG. Ние сме група студенти с огромното желание отново да преживеем вълненията, свързани с организацията на голямо и съществено IT събитие на територията на университета ни.
 
Ние вярваме, че благодарение на HackAUBG ще дадем старт на множество иновативни идеи и продукти, ще съберем на едно място съмишленици и приятели, създавайки и много нови запознанства по време на събитието. За да осъществим всичко това, сме събрали над 10 спонсора от IT сектора у нас, които освен финансово ще ни помогнат и с опит от техните най-добри инженери и специалисти, които ще се включат като ментори на отборите.

HackAUBG 3.0 е отворен за програмисти, дизайнери, предприемачи и ентусиасти напълно безплатно. Регистрацията става от ТУК. На същия уебсайт, както и на страницата на The Hub във Facebook, може да следите за последни обновления по HackAUBG 3.0, сред които са наградите за призовите места, състава на менторския екип и други.
 
Въпроси могат да бъдат задавани на електронната поща thehubaubg@gmail.com или директно на Facebook страницата ни.