Loading...
cap7ainjack avatar cap7ainjack 20 Точки

Основи на програмирането - добра практика за Exam Problems?

Здравейте!

Въпроса ми е как според вас е по-добре да се решават изпитните проблеми от домашните-

След всяка лекция да се опитваме да ги решаваме или когато се минат всички лекции тогава да се върнем на тях ?

Тагове:
0
Programming Basics
MladenMladenov avatar MladenMladenov 80 Точки

Зависи от срока на предаване, добре е когато вземеш лекцията, да се опиташ да решиш домашното с помощни средства. Обикновено домашните вървят лекция напред.

1
TonislavAtanasov avatar TonislavAtanasov 86 Точки

Привет!

Това, което правех аз беше да се пробвам да решавам всички задачи от домашните. Затова и винаги предавах в петък вечер, до последно се опитвах да реша това, което не съм успял. За тази цел се наложи да изгледам доста лекции (всъщност всички от курса) и да изчета доста материали, да понапиша доста код, доста пъти да го счупя, да дебъгвам много часове и да рисувам схемички по разни хвърчащи листи. Ако имаш време да се занимаваш, препоръчвам ти да го направиш. Задачите със звездичка след всяко домашно са 1. изпитни задачи, така че е добре от рано да добиеш представа какво да очакваш от изпита и 2. написани са така, че да се наложи да попрочетеш материал, който още не е преподаван и да си размърдаш мозъка. Доста ще ти е полезно, след това подготовката за изпита минава по-леко.

Ако имаш нужда от помощ, не се притеснявай да питаш!

Упсех!

4
Innos avatar Innos 419 Точки

Съгласен съм с колегата, ако имаш времето винаги ги решавай с домашното, следващата лекция ще ти е по ясна така, а и няма по добра подготовка за изпита от тях. Ако искаш да си наистина подготвен в judge-а ще намериш всички задачи от миналите изпити и можеш да се упражняваш там, изпитните задачи в домашните са от изпитите от Април 2014.

2
zh.stoqnov avatar zh.stoqnov 103 Точки

Има задачи, дори и цели изпити, които съм решавал повече от веднъж и поне за мен имаше полза. Отделяй колкото можеш повече време, решавай и пререшавай - само така можеш да се представиш наистина добре на изпита. smile

2
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.