[Основи на веб разработка] PHP - Това някаква шега ли е?
Колеги и преподаватели,
Надявам се, че това е някаква шега! След като почти една година не сме писали на PHP сега за двуседмичен курс ще ни карате да си припомняме PHP ли? Което сме учили само около месец- месец и половина? Да не си мислите, че в свободното си време, между работата и другите курсове на Софтуни седим и си пишем PHP ей така за удоволствие?!
Наистина се надявам, че нещо не съм разбрал правилно!
Абсолютно съм съгласен с теб, RoYaL, че курсът е претупан. И че не е само този курс. Не знам за къде са се разбързали толкова от софтуни!?!? Кой ги гони? Очевидно е, че и на нас и на тях не достига времето. Да понамалят малко темпото и да вдигнат малко качеството.
Вероятно си по-запознат с MVC и затова ти е направило впечатление, че има проблем със структурата на курса. Няма как хора, които знаят само че MVC означава model-view-controller да коментират нещата по-надълбоко.
Не знам дали не би било по-добре този и следващият курс да се обединят и да се обсъдят по-обстойно концепциите на MVC. И студентът да може да си избере език, на който да си направи проекта - PHP или C#. Но това за нашия випуск е без значение.
Адаш, защо не ни водиш ти някоя лекция... или семинар, ако има свободна зала и час? Серозно питам :D