Loading...
Bogdan1899 avatar Bogdan1899 50 Точки

Одобряване за "Основи на програмирането"

Здравейте,

В края на март кандидатствах за обучение в Софтуерния университет, като получих отговор, че на 4 май ще получа email с информация дали съм одобрен за курса "Основи на програмирането" в присъствена форма. Въпросът ми е по какви критерии става одобряването за присъствената форма, тъй като търсих из форума, но не открих информация.

Благодаря предварително. 

Тагове:
0
Programming Basics
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1077 Точки
Best Answer

Здравей,

надявам се, че не ти е неприятно, че се обръщам към теб на "ти". Направо към въпроса ти: При кандидатстването имаш да избереш дали искаш присъствено или онлайн. И при двата случая ще бъдеш записан в желаната форма на обучение. Изборът е твой. Все пак може да има хора, които нямат възможност да посещават курса присъствено и затова сме дали другата опция - онлайн, а може просто да се запишат за курса и да се явят направо на изпита. Както казах - решението е твое. Това се отнася за подготвителното ниво Programming Basics.

Относно обучението в СофтУни след като си приет - всички студентите, минали успешно приемният изпит ( от 3.00 нагоре) избират формата си на обучение, според възможностите и желанието им. Екипът ни реши, че дори и хората с по-слаби резултати на изпита, може да имат желанието и мотивацията да се обучават в присъствена форма.

3
23/04/2015 11:07:55
quickben avatar quickben 966 Точки

Зависи от резултатите на другите кандидати, ако повечето хора са изкарали 400-500 точки, то с 300 няма да те приемат, затова не си намерил ясни критерии за прием :)

Всичко над 300+ точки би трябвало да стига за присъствено.

1
MladenMladenov avatar MladenMladenov 80 Точки

За "Основи на програмирането" няма входен изпит, мисля че е по преценка на екипа на СофтУни, на база CV.

Може да направиш запитване чрез е-майл или по телефон. 

-2
23/04/2015 11:08:36

Тоест каквато форма на обучение за подготвителния курс "Основи на програмирането" си избрал, нея започваш, без да има някакво класиране, одобряване и т.н.

Благодаря за отговорите :)

0
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

Извинявам се, че се намесвам в темата, но в края на март също кандидатствах за подготвителното ниво, но не съм получил никакъв отговор. Отбелязано е единствено в профила ми, че "Вече сте кандидатствал за СофтУни ".

Има ли за какво да се притеснявам, т.е. кандидатурата ми валидна ли е? :)

0
24/04/2015 15:33:40
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

Най-добре се свържи директно с екипа - https://softuni.bg/contacts, те могат да ти кажат какво е станало. Би трябвало всеки да получи имейл, с някаква информация, ако не си получил такъв най-вероятно самият имейл не е стигнал поради една или друга причина - до колкото знам в някои пощи не простигат писмата от Софтуни.

0
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

Хм, добре, ще им пиша. Ползвам Gmail.

Благодаря ти!

0
24/04/2015 16:50:16

Аз като кандидатствах в края на март ми върнаха отговор, че на 4 май до 18:00 часа ще получа email дали съм одобрен за подготвителния курс  "Основи на програмирането" и други подробности.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.