Какво портфолио трябва да имате преди кандидатстване?

Започнах да уча C # преди около 6 месеца. През първите 3 месеца се съсредоточих върху изучаването на теория и изграждането на малки неща от тип тик так. През последните 3 месеца изградих няколко прости уеб сайта asp.net. Това ме отвори за изучаване на малко SQL, HTML, CSS и JS.essay writer

Първият проект е просто обикновен CRUD тип сайт с поджанрове, изпълнители, албуми и т.н. В него има някои фини малки функции, както и тъмен режим, функции за търсене, страници, сортиране и др. песни с връзки към YouTube или Spotify и други подобни. Доволен съм от него за първи "по-голям" проект.

Вторият проект, който се доближавам до завършване, е планировчик на събития с оторизация / удостоверяване. По принцип потребителите могат да създават събития и да канят други потребители. Той има същите характеристики като първия проект, заедно с някои интересни нови функции, които са възможни между потребителите. Нищо твърде изискано обаче.

След като приключи, мисля, че мога да направя още няколко по-големи проекта, преди да кандидатствам. В кой момент нивото на уменията ми е отразено достатъчно в тези проекти, за да се вземе предвид за начална позиция?

Важно е да се отбележи, че съм напълно самоук, нямам степен по нищо и съм на 29 години. Прекарах последните 5 години като единствен ръководител на дивизия в голяма строителна компания в моя град. Така че имам този опит, който ме подкрепя поне.

Знам, че получаването на работа в рамките на 6 месеца е малко, но какъв вид портфолио се счита за достатъчно приличен, за да започнете да кандидатствате?