Записали се във Fundamental Level от Стара Загора
Здравейте,
В момента съм пред дилемата каква форма на обучение да запиша - присътвено или онлайн. Принципно искам да запиша присъствено и да пътувам до София по време на лекциите. Ако има други желаещи може да се организираме и да делим пътните разходи. Много е вероятно ако съм сам да се наложи да запиша онлайн.
Хубаво е да се срещнем и запознаем заралии. Би било добре да правим и някакви сбирки тук в Стара Загора за да си помагаме един другиму, както в писането на код така и за задачите и материата. Аз съм абсолютно начинаещ в тази сфера и всякаква помощ би била полезна :) Има ли надъхани?
Разбрах че лекции ще има в понеделник и сряда т.е. 2 пъти седмично. В километри това са 450 за една лекция или в гориво около 45-50 лв. с кола. Варинт с автобус са 25 лв за двупосочен билет, но времето за транспорт се увеличава двойно. Познати при които да спя в София имам много, но съм ангажиран със семейство и работа и не мога да си позволя губене на време(от понеделник до сряда).
Ползите от присъственото обучение спрямо онлайн мисля за ненужно да сравнявам. Уравнението се свежда до: пари, свободно време, натрупани знания. :)
Имай в предвид, че много от „благините“ за хора присъствено са различни дни от тези на лекциите - най-добре разгледай програтама на курса https://softuni.bg/trainings/1123/Advanced-CSharp-May-2015 защото може да се падат по 4 дни в седмицата, не само 2те лекции.
В това пътуване ще губиш доста време, което може да употребиш по-ефективно. Отделно ще натрупваш умора, която ще ти пречи по принцип.
Според мен, въпреки предимствата на присъственото обучение, не си причинявай това с пътуването :)