Balkan Insurtech Summit ще се състои на 11 май

Голямото събитие Balkan Insurtech Summit вече е онлайн и включва впечатляващ брой от 30+ лектори и панелисти, интерактивни уъркшопи и ясно изразени възможности за нетуъркинг.

След #InsurtechSofia, #InsurtechSkopje и #InsurtechBelgrade време е за истинско Балканско Insurtech събитие. Това е кредото на съорганизаторите от InsurtechBalkans Hub и Fintechguardian НПО. И ето го: Balkan Insurtech Summit. Задвижвано от модерната платфрома за виртуални събития, разработена от Impact hub от Белград, специално за нас. Тази година Balkan Insurtech Summit отново ще стане притегателна точка за Insurtechs, застрахователи, софтуерни компании и регулатори от целия Балкански полуостров.

Защо Balkan Insurtech Summit е задължително събитие? С повече от 30+ лектори и панелисти от 10+ страни, Balkan Insurtech Summit е на път да се превърне в ИСТИНСКОТО БАЛКАНСКО ИНШУРТЕХ СЪБИТИЕ с 20+ sсесии с презентации, панели, беседи "край камината", интерактивни уъркшопове и сесии с въпроси и отговори. Тази година наш специален гост е Insurtech Ireland. Нашите ирландски приятели ще споделят своя опит и специфични познания в широк кръгот Insurtech теми.

Свържете се с лидери в индустрията от цял свят: без ограничения на географията. Ще имаме участници от САЩ до Сингапур, събрани на едно място за обмяна на опит.

Платформа за виртуални срещи: Изпращайте съобщения за да организирате срещи 1:1 с останалите участници. Уреждайте си срещи в предвидените за това виртуални стаи за срещи.

Пълна виртуална изложба: ще има изложение, ще можете да намерите най-новите услиги и технологични решения от комфорта на вашето бюро, гледайте демота и разменяйте виртуално вашите бизнес контакти.

 "Иншуртех е бъдещето на застраховането и в бъдеще всички застрахователи ще бъдат софтуерни компании". Съгласни ли сте с това заявление? Нека разберем дали е вярно. Следете новостите в Linkedin и Twitter или се запишете за нашия нюзлетър. Повече информация ТУК.

И не забравяйте да подсигурите своете място: билетите вече са в продажба чрез Eventbrite, отстъпката за ранно записване приключва на 11.04.2021.

Това събитие е щедро спонсорирано от: Coverys European Holdings, BetterFinance, следват и други.

Нашите специални медиини партньори са: Xprimm, the Software University, следват и други.

Билети: ТУК.