Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
nikigmi avatar nikigmi 23 Точки

Чипове за присъствие - въпрос

Здравейте!

Вчере бях на откриващата лекция за Fundamential Level и Наков раздаваше чиповете който са за присъствието, но не въведах моя по време на лекцията. Знам, че това става от Потребителския панел и или съм много сляп(почти винаги), или нещо се е прецакало. Надявам се ако има проблем тази тема да помогне за разрешаването му.

Поздрави!

 
 
 
Тагове:
5
Въпроси за SoftUni 11/05/2015 18:34:32
Jinjaar avatar Jinjaar 348 Точки

Здравей колега!

Когато отидеш на Потребителският си панел ,отдясно стои графата с присъствията(в синьото поле) най-отдоло би трябвало да намериш празното поленце,където трябва да въведеш номера който се намира на гърбът на чипа.

Поздрави!

0
KatyaMarincheva avatar KatyaMarincheva 572 Точки

Здравей,

Аз снощи седях на първия ред на лекцията и успях да попитам асистентите за същото - оказа се че при част от студентите наистина в синьото поле горе вдясно в потребителския панел още не е добавен ред за присъствие, и няма опция за въвеждане на номера на чипа.

Да, мисля че въпросът ти би ускорил добавянето на такова поле - ако искаш прибави си към заглавието на въпроса: "- към екипа на СофтУни" (за да е ясно че за момента реално нямаш решение на въпроса, въпреки нашите отговори).

3
05/05/2015 16:59:50
malkstor avatar malkstor 348 Точки

Това обяснява защо и при мен липсва това поле.

1
trysth avatar trysth 44 Точки

И аз го нямам, значи ще почакаме.

0
05/05/2015 23:01:23
iliqnvidenov avatar iliqnvidenov 16 Точки

Здравейте, аз също все още нямам поле за въвеждане на кода на чипа и въпросът ми е, след като номерът на чипа го няма в системата и днес на лекцията се чекна с него, дали след като ми се появи полето и въведа кода от чипа ще ми се запише присъствието от днешната лекция? Т.е. дали, след като чипа не е вкаран в системата, все пак в нея ще се запише, че дадения чип е чекнат? Благодаря предварително :)

0
Eugeenek avatar Eugeenek 2 Точки

Здравейте,

Аз също не виждам полето за добавяне на номера на чипа. Нещо повече, тъй като миналата година бях записан в C# Basics May 2014 курса, онлайн форма на обучение, който по една или друга причина не продължих, в профила ми в момента в полето "В университета" все още стои информацията от тогава. По-надалу на същата страница в секцията "Записани обучения" всичко е наред и сегашното Advanced C# ниво е активно.

0
mgulubov avatar mgulubov 73 Точки

Здравейте,

 

Просто искам да synch-на информация :).

При вас оправен ли е проблема вече, понеже при мен, все още седят само "1.Попълни си профила; 2. Кандидатствай за СофтУни; 3.Запиши се за семинар"?

0
EvenOdds avatar EvenOdds 7 Точки

Здравей,

Не си единствен и при мен още не е оправен проблема.

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте, колеги,

Все още не можете да си въведете номерата от чиповете, но няма проблем. Чекирайте се с чипа, който ви е даден. След като системата ви позволи да си въведете номера в профила, присъствията ще се появят в потребителския ви панел. До няколко дни ще може да си ги видите в профилите.

0
mgulubov avatar mgulubov 73 Точки

Това може да прозвучи тъпо, за което се извинявам :).

Четците, за въпросните чипове, са на входа на всяка зала или?

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

Не, четецът е на рецепцията (преди да се качиш по стълбите към залите).

0
Velchev avatar Velchev 0 Точки

Аз нямам такъв чип, как и къде мога да си взема. Благодаря предварително.

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

Чип можеш да получиш от Алекс на рецепцията.

1