Сформиране на учебни групи
Здравейте , колеги,
Не видях подобна актуална тема , затова реших да направя нова.Има ли желащи да се сформират една или няколко учебни групи, с цел да си помагаме за домашни и подготовка за изпитите?
Здравейте , колеги,
Не видях подобна актуална тема , затова реших да направя нова.Има ли желащи да се сформират една или няколко учебни групи, с цел да си помагаме за домашни и подготовка за изпитите?
Здрасти,
До колкото разбрах разпределението за групи ще стане след като получим имейл със запитване ако искаме да се включим и след това автоматично ще бъдем разпределени на групи така че да има във всяка група хора със различен успех, а не само със "силни" или "слаби" оценки.
Поздрави,
Калоян П. Тодоров
Аз съм навит!
Като за начало предлагам да се разделим на малки учебни групи.
От профила ми можете да се свържете с мен, чрез Skype и e-mail.
Който е навит - да пише :P
Аз лично събирам група от мераклии да се събираме на място във софт уни,когато нямаме лекции и заедно да решаваме домашни/изпити.
Идеята ми е да се съберем в някоя празна зала и всеки да си решава задачите които иска и който има нужда от помощ да пита и взаимно да мислим и да си помагаме.
Ако имате желание да се включите може да влезете във фб групата: https://www.facebook.com/groups/810085569073158/
Там може да видите един мой пост относно събирането на място,ако го харесате или коментирате,мога и да ви аддна и във live чата който заформихме(засега сме 9 човека).
Онова, което го казаха, важеше за груповия проект, който ще имаме възможност да направим - само ако се запишем. Ще видим какво-що по-късно :)