Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
RFilipov avatar RFilipov 136 Точки

Курс - Основи на програмирането - Варна

Здравейте.

Имам въпрос относно курсът, който започва в гр. Варна на 9/5/2015. Надявам се да няма подобна тема.

Записах се във варненския курс но поради някаква причина съм приет присъствена форма в София. Опитах се да се свържа многократно на посочения номер за връзка (0899 55 55 92) но без успех. Подадох и електронно запитване преди два дена, но все още нямам отговор. Как мога да се свържа с университета и да променя курса? Благодаря.

Тагове:
0
Programming Basics 06/05/2015 18:43:26
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравей,  връщаме обаждане на всички. Извинявай,  явно не сме успяли да се свържем с теб. Във Варна няма места за присъствено обучение. Може да те прехвърлим за онлайн. Очакваме отговора ти, за да направим промяната. 

0
RFilipov avatar RFilipov 136 Точки

Здравейте. Бих желал да бъда прехвърлен към онлайн форма във Варна. Благодаря.

0
clack avatar clack 3 Точки

Здравейте, кандидатствах за присъствено във Варна на втория ден след като излезе обявата.Не получих никакъв оптговор на 4-ти май.Когато попитах защо така, ми отговориха на мейла, че изобщо не съм кандидатствал и затова не съм приет.Което е много странно.Сега разбирам, че няма места за присъствено обучение.Виждам, че има вариант за онлайн, ако е възможно ме запишете там.Така ще мога да се явя на изпит във Варна и да мога да си организирам преместването в София до септември.

Благодаря.

0
06/05/2015 17:59:27
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравей отново,

вече си записан за курса във Варна, в онлайн форма на обучение. Извиняваме се за объркването. Най-вероятно проблемът е дошъл от това, че когато си заявил присъствено обучение - опцията е била само една - София, тъй като местата във Варна са били свършили.

3