Курс - Основи на програмирането - Варна
Здравейте.
Имам въпрос относно курсът, който започва в гр. Варна на 9/5/2015. Надявам се да няма подобна тема.
Записах се във варненския курс но поради някаква причина съм приет присъствена форма в София. Опитах се да се свържа многократно на посочения номер за връзка (0899 55 55 92) но без успех. Подадох и електронно запитване преди два дена, но все още нямам отговор. Как мога да се свържа с университета и да променя курса? Благодаря.
Здравейте. Бих желал да бъда прехвърлен към онлайн форма във Варна. Благодаря.
Здравейте, кандидатствах за присъствено във Варна на втория ден след като излезе обявата.Не получих никакъв оптговор на 4-ти май.Когато попитах защо така, ми отговориха на мейла, че изобщо не съм кандидатствал и затова не съм приет.Което е много странно.Сега разбирам, че няма места за присъствено обучение.Виждам, че има вариант за онлайн, ако е възможно ме запишете там.Така ще мога да се явя на изпит във Варна и да мога да си организирам преместването в София до септември.
Благодаря.
Здравей отново,
вече си записан за курса във Варна, в онлайн форма на обучение. Извиняваме се за объркването. Най-вероятно проблемът е дошъл от това, че когато си заявил присъствено обучение - опцията е била само една - София, тъй като местата във Варна са били свършили.