Programming Basics - май 2015 - решаване на задачи
Здравейте, предлагам на тези на които им се решават задачи да си направим група в скайп и да обменяме опит до датата на изпита.
Можете да намерите групата тук
Здравейте, предлагам на тези на които им се решават задачи да си направим група в скайп и да обменяме опит до датата на изпита.
Можете да намерите групата тук
Оф, не знам, на мен хич не ми се решават задачи, но какво да се прави. :-)
Не съм фен нито на скайпа, нито на фейсбука, но мисля, че ще е по-добре ако ги споделим в някоя фейсбук група.Причините за това са, че в фейса има по добър преглед на хронология и евентуално няма да се налага да се повтаряме за едно и също, друга причина е, че фейса няма да стане мазало ако сме по-голяма група. Няколко от нас като имат малко по-различни проблема (едновремено) и в скайпа ще стане ужас. Имам предвид друга група, различна от тази на СофтУни за домашни. Група насочена към нашия випуск, Ако говорим за един и същ випуск, разбира се.
Поздрави:
Борис aka birkoff
П.С. Това, не ни пречи да си имаме и Скайп група.
Визираш задачите от домашното или различни от тях?
Ако е първото - не е лошо решаването да бъде индивидуално, а да се дискутират само възлови точки.
Ако е второто - огледай форума. Имаше интересна инициатива за Challenges - задаване на условие за определена задача, която се решава индивидуално и се обменят идеи за решения.
Лошо няма общите решения да се осъществяват и тук. Все пак форумът на СофтУни има именно тази цел - да бъде своеобразен "stackoverflow" за настоящи и бъдещи студенти.
Смятам, че форумът ще ние най-полезен, поради възможността да "чуеш" мнение по всяко време от различни нива. И тук е мястото да коментираме въпроси по материала и домашните. От друга страна, нищо не пречи да имаме група в скайп от "съкурсници", където да коментираме конкретни лекции, допълнителни здачи и разни чисто организационни, касаещи само нашия курс или група подробности...
Не мисля че скайп група или фейсбук е добра идея понеже този форум е създаден за нас не можеш да поканиш всички хора в скайп и фейсбук както и трейнерите.А тука и те ще гледат какво се коментира ще могат да ни помогнат и в последствие домашните ще си ги споделяме от GitHub тука на форума.
Здравейте и от мен,напълно съм съгласен с JOHNY идеята на този форум е тук да обменяме информация относно всякакви проблеми,с които се сблъскваме по време на курса,било то задачи или въпроси относно Visual Studio .Идеята за скайп група не е лоша но,за да се осъществи трябва много хора да са съгласни,а има и един друг проблем,че не всеки може да бъде на линия,когато останалите са ,а тук във форума на Софт Уни винаги има някой,който да следи ...
п,с,Надявам се тук да можем да се преборим със всякакви проблеми и да дискутираме всичко ,за което се сетите,,
поздрави, Денислав :)
Първо трябва да видим колко хора ще се съберем, защото ако сме 3-ма 4-ма няма да има смисъл от фейсбук (мое мнение). В крайна сметка събрали сме се да решаваме задачи, което е по-важно от това къде ще дискутираме, фейсбук или скайп, така че съм съгласен и на 2-та варианта