AngularJS - Introduction To AngularJS - Прекалено голям размер на домашното
Като използвам Angular Seed от репото, както се иска в първа задача, ми става прекалено голям файла (8 MB) и не мога да го кача в системата. Какво да направя?
Като използвам Angular Seed от репото, както се иска в първа задача, ми става прекалено голям файла (8 MB) и не мога да го кача в системата. Какво да направя?
Просто изтрий нещата, които не са нужди - примерно doc папката в lib/angular, също така и модулите, които не ползваш също в /lib/angular и си готов :)
Или друг вариант - хвани и архивирай само това, което ползваш. Аз архивирах html-a, app.js, controllers.js, angular.js. Не сложих даже и css-a.
Стои обаче въпросът за следващите домашни. Лека-полека обемът ще набъбва и ще ползваме повечко файлове, може би ще е добре да се вдигне все пак размера по някое време.
И аз се сблъсках с този проблем.
Решението, което аз ползвах е първоначално да използвам цялата angular.js библиотека, защото ми дава autocomplete (преди 2 дни разбрах всъщност каква е съществената разлика между min.js и целия файл) и вече когато си готов с домашното, просто смени референцията към истинската библиотека със CDN версията например.
Май със CDN - а си е най - удачният вариант.
Първата задача е да подкарате Angular Seed и предполагам, че няма нужда дори да се праща, защото няма какво да се имплементира на нея. :)
И аз ползвах CDN за 2-ра и 3-та задачи (така или иначе в условието има линкове на снимки и е нужен интернет), а Angular Seed ми е за лично ползване.