Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
bborisov92 avatar bborisov92 2 Точки

Fundamentals - TWPS 07.05 14:00

Здравейте, днеска нямах възможност да дойда от 14:00 на teamwork, предполагам видео не е правено, та някой дали ще може да обясни какво ще представлява,как ще се съставят екипите (сега само видях за участие и аз приех) :?

0
Teamwork and Personal Skills 07/05/2015 18:34:20
D.Kostadinov avatar D.Kostadinov 30 Точки

Колега, аз също нямах възможност да присъствам, но доколкото разбрах има два групови проекта. Единият се отнася за Advanced C#, на който защитата ще е на 28-ми Май, а другия проект е за модула TWPS и ще е със защита в края на нивото, т.е след около 5 месеца. 
Видео ще има, съдейки по качените видеа от предишните нива.  Погледни https://softuni.bg/courses/teamwork-and-personal-skills/.

1
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

TWPS или Teamwork and personal skills е отделен курс, който ще върви паралелно  всеки четвъртък през целия модул. Видеа ще има и лично съветвам да ги гледаш ако не можеш да посещаваш - говори се интересни неща, които могат да помогнат на един човек да стане успешен програмист.

2
ZlatinDimitrov avatar ZlatinDimitrov 11 Точки

Здравейте,колеги!

Kamigawa,дали можеш да дадеш малко повече инфо относно TWPS.Имам мерак да се запиша,но не успях да намеря по-подробна информация относно курса,какви проекти ще се правят,изисква ли се някакво присъствие(тъй като съм онлайн обучение)и какво представлява екипният проект?Рових из сайта,но не успях да намеря подробна информация.

0
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

На първата лекция се обяснява всичко това, предполагам днешната ще я качат до няколко дни - https://softuni.bg/trainings/1132/Teamwork-and-Personal-Skills-May-2015, иначе може да изгледаш от предната инстанция на курса - https://softuni.bg/trainings/1081/Teamwork-and-Personal-Skills-Jan-2015 . С няколко думи - има отделни лекции за това как се работи със сорс контрол системи, как да се прави CV, мотивационно писмо, как да се кандидатства за работа и да се държиш на интервюто, как да се работи в екип, как да се учи по-пълзотворно. Екипния проек за нас поне беше да напишем статия за уикипедия. Не съм запознат дали има промени по плана на курса и екипния проек - отново - най-добре излгледай встъпителната лекция (около 30 минути е).

2
07/05/2015 19:10:12
ZlatinDimitrov avatar ZlatinDimitrov 11 Точки

Мерси за инфото и бързия отговор:)

0