Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
VGeorgiev avatar VGeorgiev 1385 Точки

[Homework] ASP.NET MVC - Essentials

Здравейте,

Понеже гледам доста сте се притеснили, че няма домашно искам да ви успокоя, и да ви кажа, че най-вероятно утре ще се появи домашното за лекцията ASP.NET MVC Essentials.

Същото се отнася и за лекцията от днес по ASP.NET MVC Working with Data.

Поздрави,
Владимир Георгиев

Тагове:
0
C# MVC Frameworks - ASP.NET 11/05/2015 18:40:02
julieta.p.atanasova avatar julieta.p.atanasova 74 Точки

Вече сме 10ти, а още няма качени домашни... undecided 
Крайният срок е до 14ти. Ще успеем ли да се справим до тогава? 

4
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6846 Точки

Open Chrome -> github.com -> Download zip -> Upload homework - за 4 дни - не мисла

-4
julieta.p.atanasova avatar julieta.p.atanasova 74 Точки

Линкът на github.com няма да ти е достатъчен. Ще ти трябва и някой username, който да си е направил необходимото repository. А такъв до 14ти - надали

6
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6846 Точки

Постът, който съм сложил като коментар на отговора на Жулиета е събрал -5 гласа, но не е това причината да се върна в тази тема, за да пиша, въпреки че явно някои от хората, които ще се познаят в текста по-долу, са същите, които са downvote-нали ироничния ми коментар.

Днес е последен ден за оценяване на второто домашно и съответно сме седнали да проверяваме домашни. Това, което видях при моите проверки е twitter-mvc-master.zip; ConsoleTest.cs и един празен неймспейс с контролери; а това което видях на монитора до мен беше .docx с условието от 1вото домашно, .gitignore; README.md и прочие файлове, иррелевантни за домашното и всъщност свързани с това, че явно домашни не спират да се копират или да се качват празни зипове с цел да се отбие номера.

Може би е време да се измисли нещо, тези домашни със срок през два дни са невъзможни за писане, а очевидно и невъзможни за оценяване. Чиста загуба на време е проверката им, тъй като никой не си прави труда да реши домашните. Мисля, че предвид натовареността в университета и тази на повечето от нашето ниво, тъй като доста от нивото ни са започнали работа, е безсмислена идеята на домашните. Отненмт от времето на хората да успеят да скалъпят нещо, което даже не работи или е просто фейк, за да го качат и отнемат от времето на хората, които са решили да проверяват.

Тази система с домашните и проверките със сигурност е полезна за начинаещите, но за трето ниво по-скоро пречи.

10
ivailozd avatar ivailozd 75 Точки

Здравейте,

Съгласен съм с RoYaL, че тази система не е приложима за това ниво. Смятам, че стигналите до тук вече трябва да са разбрали ползата от решаване на задачи, т.е. от писането на код всеки ден и не е това начина да се проверява правят ли го. За съжаление не мога да предложа подходящ.

Аз съм от тези, които не могат да смогнат с писането на домашни навреме и повечето са ми написани след срока за предаване. Съответно съм се примирил със загубата на тези точки. Преди доста курсове се отказах от проверката, защото само ми губеше времето, поради причините цитирани също от RoYaL. И тези точки съм прежалил.

Подкрепям идеята да се премахне обвързването на двете дейности (предаване и оценяване на домашни) с оценяването за трето ниво, защото само пречи. Лично на мен, като губя точки, а други, като губят време.

 

2
julieta.p.atanasova avatar julieta.p.atanasova 74 Точки

КОМЕНТАР 1

Проекта дотук, е решен отлично! Справили сте се не само с последното но и с всички останали домашни. Браво! Изпълнили сте задачите с повишена трудност също. Имате налични всички patterni, които се изискват от вас.

С такива коментари за домашното се чувствам сякаш отново съм в C# нулево ниво...

5