Помощ за изпит извън СофтУни - 22-23.01.2022

Здравейте колеги ! 

 До края на седмицата трябва да направя изпит базово ниво, 6 задачи за 3 часа. В момента се обучавам на Python Basics тук. Имам също известни познания по HTML/CSS и C#. Като цяло до сега не съм се задълбочавал толкова, но сега съм много ентусиализиран да се развивам в областта. Много ще се радвам ако има някой сред вас който да ми окаже известна помощ за тези задачи. Става дума да е онлайн с мен в рамките на тези 3 часа, ако е възможно. Не става въпрос да ми решава задачите, а вече ако много забия в кода да ми даде насоки. Аз нямам други ангажименти, тъй че ще се съобразя изцяло с възможността на другата страна относно времевия диапазон. 

 Моля не ми се сърдете за тази моя молба. Знам, че повечето от вас ще кажат "Научи ги тия неща преди да се захващаш", но аз някак имам практиката да се изправям пред предизвикателства.

 Според условие, за изпита може да се използва всеки език. Аз лично ще използвам Python тъй като ми е най - пресен. Като цяло видях, че се споменава за задача включваща JavaScript, но ще видим какво ще излезе.

 Естествено почерпката от моя страна е задължителна. Ще се радвам ако някой от вас откликне, при толкова скорошно уведомление.

 Благодаря ви от все сърце и успех на всички.

 

Поздрави,

Венци