[Teamwork] Advanced C#
Здравейте, искам да попитам кога ще бъдат разпределени отборите за Екипния проект по курса?
Здравейте, искам да попитам кога ще бъдат разпределени отборите за Екипния проект по курса?
Колеги,
В страницата на курса, в секцията за екипен проект, може да събмитвате линкове към проектите си (репозиторитата в гитхъб, ако това сте ползвали). Понеже почти винаги някои отбори правят по-обемни проекти, няма да се качват архиви, променихме и описанието на заданието.
Здравей,
Ще бъдеш уведобен в пощата си. Отделно от менюто в профила ти има "Екипна работа". Там ще ти се показва как се казва екипа и с кого си в екип.
Поздрави!
Аз нямам email, но вече виждам че съм разпределен с един човек. Не трябваше ли да сме четирима? Или ние сме само първите?
Би трябвало да са от по 4 човека за присъствените и повече за онлайн (5-6). Най-добре се свържи с екипа - възможно е да е станала грешка ако сте само 2ма.
Аз също нямам мейл и не съм разпределен изобщо... Ако екипите вече са разпределени, моля кажете ми, за да се оплача, че съм пропуснат...
... и ще си позволя да се самоцитирам от една друга тема, защото явно никой не обръща внимание, на това, за което говоря.
"В тоя контекст няма ли вече да излизат екипите за тиймуърка по Advanced C#. То времето си тече... И накрая пак само две седмици за проекта... Смятам, че екипите за тиймуърк по конкретните курсове, трябва да се сформират максимум три до четири дни след старта на курса. Така интензивността на всеки курс ще бъде по-равномерно разпределена, а не две седмици шапка на тояга и след това две седмици всичко накуп - отборен проект, домашни, подготовка за изпит."
...Остават 15 дни до защитата... Една седмица отиде на вятъра...
Здравейте колеги,
И аз имам въпрос: в инструкцията за екипния проет пише:
"Put the following in a ZIP archive and submit it (each team member submits the same file):"
но не виждам опция за събмитване? Мислех че ще е в колоната за събмитване на домашни, но не е.
Къде се събмитва екипния проект?
Благодаря предварително.
Принципно е точно в колоната за домашни, срещу екипния проект, но все още не е отворено. Има вероятност и да не искат изпращането на проекта като домашно, аз на последните два екипни проекта не помня да съм пращал нещо. По-важно е проекта да е качен в гитхъб от самото му начало. Така е много по-лесно да се проследи историята и кой колко е участвал.
От вчера сме пуснали с колегата искане за пълномощно в скайп но все още не са ни отразили. Възможно ли е да се направи нещо.Почти няма врееме до нашата презентация.