[Useful Info] Template за Visual Studio
Здравейте, сигурно и на вас както и на мен ви е писнало всеки път като си правите домашното да се прави solution, пък в него console application проекти, пък после да се маха namespace, да се преименоват файлове и т.н.
Е край на това - Visual Studio позволява създаване на templates, в които могат да се променят много неща. Модифицирането на стартовия код при празен проект е лесно и всеки може да си го направи, но аз реших да се поразровя допълнително и след доста търсене открих как автоматично при правене на project, класа и името на файла да станат като това на проекта. Program.cs is no more :D
Слагам линка с темплейта тук, трябва да сложите самия зип файл в documents -> Visual Studio 2013 -> Templates -> ProjectTemplates - > Visual C#
Модифицирал съм го така, че да излиза над стандартния Console Application (поне при мен, дано и при вас да е така, не че е голяма болка), така че трябва да е лесен за намиране.
http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=55839120465836518911
Enjoy.
Micinova, благодарско за снипетите.
Линковете нещо не работят. Може би да share-неш от github? Иначе много благодаря.