Възможно ли е дадена програма да работи при visual studio 2010 и да гърми на 2013
Възможно ли е дадена програма да работи при visual studio 2010 и да гърми на 2013?
Възможно ли е дадена програма да работи при visual studio 2010 и да гърми на 2013?
Програмата и IDE-то не са свързани. Програма можеш да напишеш и на Ноутпад и да я компилираш. Възможно е, ако двете версии поддържат различни версии на съответния език (да речем че след Вижъл Студио 2010, е излязла версия на C#) да ти показва грешки, че примерно такъв метод несъществува или нещо от сорта, но можеш да игнорнеш грешките и да продължиш към компилирането през IDE-то.
Искам да допълня, че Наков специално каза на една от лекциите, че има случай на програми, написани на 2010 да гърмят на 2013, за това, той препоръча, всички да работят с версии 2011++
Дано съм помогнал
Интересно ми беше защото при проверката на задача от домашното ми 2 ма пичове са писали, че гърми.. свалих си домашното всичко беше окей(2010).. пробвах на 2013 и какво да видиш чудо.. задачата изгърмя :Д
Как гърми точно? :)
check it
Ако не те мързи, интересно ми е на теб дали ще ти изгърми :)