Най-ефективният начин да се подготвите за основно програмиране - ценни съвети и въпроси

здравей,

Тази тема съдържа актуализирана и подобрена информация за това как можете да прекарате най-запомнящата си година в Programming College, особено Rudiments за програмиране. Стара тема, която има подобна причина може да се види тук.

След като ефективно подадете своята кандидатура, ще получите имейл за потвърждение в деня преди началото на курса. Той ще съдържа данни за:
- Бягаща пътека и монтаж, които трябва да присъствате, ако присъствате cps test chatblink
- Инструкции за влизане в прогресивния климат, който ще ви е необходим по време на курса
Докато не получите този имейл, можете да следвате курса (страница на softuni.bg; модел). В секцията „Полезна информация“ ще намерите вече споменатите инструкции + ценни връзки към SoftUni frameworks и инструкции за тяхното използване, както и план на урока.

1. Ще искам ли компютър?
Сигурни ли сте, че искате да настроите свой собствен компютър? Шепа лобита на СофтУни имат работа, но не е нужно да зависят от нея. Препоръчително е вашият компютър да има сравними характеристики:
- SSD> = 120 GB
- 8 GB Smash
- i3, i5, i7 процесори не по-малко от пети сезон
- Ако сте клиент на Windows, препоръчително е да персонализирате вашата операционна система 10
Машина с други невзискателни елементи също ще ви помогне, но в този момент шансът да срещнете забавяне и противоположни характеристики по отношение на продукта, необходим за курса, е перфектен.