Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
velevatanas avatar velevatanas 85 Точки

С колко невзети изпита може да се запише следващо ниво?

Здравейте, 

на мейла получих съобщение, че с два невзети изпита може да се запише следващото ниво - "Както знаеш, в момента се провежда поправителната сесия за Ниво #1. След края на сесията, студентите с максимум два невзети изпита ще могат да продължат в следващия модул – Back-End. ", а в отговор на такъв въпрос alexandra.svilarova е написала "Важно!: В следващо ниво можеш да минеш само с 1 невзет изпит. Това означава, че ако след твоята поправителната сесия имаш повече от един невзет изпит, трябва да повториш нивото." 

Сега кое важи?

1
Въпроси за SoftUni
quickben avatar quickben 974 Точки

Аз знам, че с един невзет изпит може да се мине, НО най-добре от екипа да кажат, че може да е имало някакви промени след като съм питал последно.

Искам да използвам темата и аз да питам нещо по темата.

Второ ниво което караме в момента с колко невзети изпити може да се мине в трето ниво при положение, че сегашното първо ниво ще минава директно в трето ниво и респективно на тях оценки от второ ниво няма да им искате :)

0
velevatanas avatar velevatanas 85 Точки

Ами цитирал съм какво ми пише в мейла, пратен от Софтуни.     "След края на сесията, студентите с максимум два невзети изпита ще могат да продължат в следващия модул – Back-End. "  А по отговорите на въпросите, задавани във форума виждам друго. Моля някой, който е наясно да пише по-бързо, за да знам какво да правя. Утре е последният поправителен изпит.

0
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 389 Точки

Жорка, доколкото аз разбрах, нашето front end ниво, както и back end нивото, нямат задължителни изпити. Минаваме на кредитна система, тоест ако някой предмет не ти е интересен и нямаш желание да го учиш, просто го сменяш с друг през четвърто ниво. Предполагам, проблемни са единствено изпитите, които вече минават в ниво Fundamentals - ООП и КПК. Но предвид решението вече да се записва дори с два невзети изпита, и при най лошия възможен сценарий - не сме взели въпросните два изпита, би трябвало да можеш да запишеш Back End модула, ако не влачиш нищо от първо ниво. Просто ще трябва по-нататък да оправим ООП и КПК при такъв сценарий.

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравей,

след като обсъдихме с екипа колко невзети изпити е допустимо да имат студентите, за да минат в следващ модул, решихме да са 2. Т.е. моят отговор вече не е валиден и с 2 невзети изпита, може да продължиш в модул Back-End от 16 юни. 

Както знаеш утре е поправката за PHP Basics, а до днес 23:59:59 часа може да качиш пропуснатите домашни от курса Teamwork and Personal Skills.

2
19/05/2015 15:13:10
velevatanas avatar velevatanas 85 Точки

Ок, благодаря за бързата реакция :)

0
Velikoff avatar Velikoff 7 Точки

Здравей,

Взел съм си всички изпити от ниво 1, но от ниво 2 не успях и няма да успея да се явя на повечето изпити. Ще имам ли проблем с преминаването в модул Back-End ?

Благодаря

2
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравей,

Ако имаш 2 невзети изпита от Ниво #2, можеш да продължиш в модул Back-End. 

0
19/05/2015 15:13:28