Няколко модула на веднъж?
Здравейте понеже имам някалко месеца доста свободно време затова искам да изкарам няколко модула на веднъж та въпросът ми е дали мога да искарам паралелно java db и java web или js advanced
Здравейте понеже имам някалко месеца доста свободно време затова искам да изкарам няколко модула на веднъж та въпросът ми е дали мога да искарам паралелно java db и java web или js advanced
Not easy + java web should not be mixed up with java db, but rather taken afterwards.
Check out this seminar for more information (02:41:30) =>
https://softuni.bg/trainings/resources/video/45388/video-17-december-2019-orientation-day-in-softuni-december-2019/2658
Естествено,че може.Стига да стартират в подходящи срокове.
Както е отбелязал колегата @Axiomatik, за пълноценно усвояване на материала в Java Web ще е необходимо да сте изкарали Java DB. Успоредно каране на Java DB + JS Advanced е възможно, стига да сте сигурни, че ще може да усвоите качествено материала и от двата курса.
Като човек, карал по няколко курса едновременно в миналото, не бих препоръчал това да се прави - натоварването е твърде голямо и съответно остават много недоусвоени в дълбочина неща. Да се изкара 6 на изпита е лесно дори и с посредствени знания, но смисълът на курсовете е да се научат нещата, а не да се препуска през програмата.
Thank you, me and many others are also wordle 2 interested in this issue. Very cool post and trusted by many people.