Оценяване на домашни.
Искам да попитам как става оценяването на домашни на мои колеги?
Искам да попитам как става оценяването на домашни на мои колеги?
Здравей,
Когато оценяването на домашно е активно се появява бутон "Оцени домашно". В новият екран има нов бутон "Свали домашно", след натискането на който в zip формат сваляш нечие домашно (анонина е проверкат и в двете посоки).
След като го провериш имаш опцията да напишеш оценка (от 0 до 10), както и (полезен) коментар, касаещ домашното.
Ако визираш "Математика за програмисти" - оценяването ще бъде активно след като изтече срокът за качване (до полунощ днес).
И трябва да отценяваш най-малко по 3 домашни.Аз например ги правя 5 зада съм ок.Въпрос на избор.Колкото повече толкова повече:)
Здравейте,
Искам да ви попитам мога ли отнякъде да взема верните отговори за домашното, за да съм сигурен, че оценявам хората правилно и не ги подвеждам като съдя по моите решения.
Понеже бях записал онлайн няколко курса при "Телерик" тази година, там доста хора качваха своите домашни в GitHub ПРЕДИ да изтече срока за предаването, и всеки може да свали домашното на някой/няколко от колегите и да се ориентира как да подобри своето домашно. Тук обаче не знам дали това ще се приеме като добра практика. въпреки че като гледам във форума подобно нещо наистина е съществувало. Ако някой ми каже това дали е добра идея и дали има съгласни да се прави, аз съм навит.
Иначе ето това е моето домашно: https://github.com/Bobb-93/SoftuniBasics/blob/master/%D0%A0%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F.docx Смятам, че е правилно.
@veselin.genchev Ако визираш първото домашно, към лекцията Math for Developers - за него мисля, че повечето хора ще са използвали онлайн калулатори и е малко вероятно да има грешни отговори. За следващите домашни обаче и аз се чудих - как оценяваш чужда работа, ако не си сигурен в материята.