Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
antonp1p2 avatar antonp1p2 17 Точки

Малко разяснение относно домашните в Teamwork and Personal Skills модула ако може?

Туко що видях, че съм изтървал срока за първото домашно от този модул, тъй като се занимавах с Advanced C# и съвсем забравих, че има срок и в Teamwork-a, та сега там където трябва да предам домашното за втората лекция от Teamwork модула ми пише "Няма домашно" , а реално имаме някакво си домашно да пишем някаква статия. Просто домашното не е задължително и няма да ни карате да ви го пращаме или ако пропусна едно домашно в този модул (понеже нали те влияат на 50% за оценката вкрая) не мога да пращам повече и губя тези 50% от оценката ?

0
Teamwork and Personal Skills
D.Kostadinov avatar D.Kostadinov 30 Точки

Колега, 

И при мен е така, а аз съм предал първото домашно и съм оценявал. Предполагам, че скоро ще го оправят. Иначе, едно непредадено домашно, не значи, че няма да имаш възможност да предадеш другите. 

0
pataroka avatar pataroka 319 Точки

...И ако Ангел процедира както досега... Като мине защитата на проекта по TWPS ще отвори всички домашни за качване...

Едит: ...Което разбира се не означава да си пишете и предавате домашните накрая на нивото...

0
17/05/2015 20:32:22
lubomir.mladenov.5 avatar lubomir.mladenov.5 23 Точки

И при мен е така. Според мен има нещо объркано, защото като гледам програмата за курса по Teamwork, срока за домашното от лекцията на Боги, е 20-ти май, а срока за домашното от лекцията на Ангел (Инструменти за управление на проекти), за която все още няма форма за качване на страницата на курса е 27-ми май.

0