Преглед на WhatsApp Plus Rojo

Ако сте потребител на Android, ще харесате WhatsApp Plus Rojo. Това безплатно приложение ви позволява да персонализирате изживяването си в чата и да запазите историята на чата поверителна. Освен това ви позволява да скриете определена активност в чата и да промените темата. Освен това това приложение ви позволява да превеждате вашите съобщения. Изтеглете приложението от Google Play Store или официалния уебсайт.

Ако някога сте се притеснявали за поверителността си, WhatsApp Plus Rojo е за вас. Позволява ви да скриете вашето последно виждане и да блокирате хората да не изтриват вашите съобщения. Освен това можете да защитите вашите чатове, като ги защитите с PIN или huella digital.

Друга страхотна функция на WhatsApp Plus Rojo е способността му да превежда и намира изтрити съобщения. Въпреки че тази функция може да не е необходима в някои случаи, тя е полезна, когато пътувате в чужбина или когато искате да общувате с хора, които говорят различен език. Може да бъде полезен и в бизнес ситуации. Ако сте в чужбина, можете да изтеглите Whatsapp Plus Rojo, за да извлечете максимума от платформата за съобщения.

WhatsApp Plus Rojo е актуализирана версия на WhatsApp, която включва няколко нови функции. Освен това ви позволява да персонализирате поверителността на чата си и да скриете дейностите си. Можете също да промените темата на приложението и да превеждате съобщения. В допълнение, приложението поддържа всички версии на Android и е напълно безплатно за изтегляне.