BEGE и EEGS изложенията ще се състоят на 23 и 24 ноември в Интер Експо Център

BEGE и EEGS - изложението и конференцията на игралната и развлекателна индустрия за Европейския регион. Първите издания на двете събития стартират през 2008 г. като в дългогодишната си история се утвърждавт като едни от най-мащабните и значими събития в бранша в световен мащаб. Изложението ще се проведе на 23 и 24 ноември в Интер Експо Център, Зали 2, 3 и 4.

Всяка година BEGE събира повече от 80 компании от всички сектори на игралната индустрия които представят своите най-нови продукти, услуги и решения. BEGE е най-голямата годишна среща на професионалисти от индустрията в региона на Европа, в това число производители и доставчици, наземни и онлайн оператори, афилиейти, доставчици на платежни услуги, медии и асоциации.

BEGE предоставя високо качество и първокласни нетуоркинг възможности на всички изложители и посетители от Европа и света. Изложението е перфектната платформа за местния бизнес, който подсили позиците си на локалния пазар, за глобалния бизнес, който да представи порфолиото си от продукти и услуги пред европейската игрaлна индустрия, както и за над 5000-те посетители от 60+ страни по света, които да се запознаят с най-новите тенденции в света на игралния и развлекателен бизнес.

ЕEGS събира на едно място експерти и професионалисти от офлайн, онлайн индустрията и туристическия сектор, давайки им възможност да обменят информация, опит и идеи.

EEGS информира за последните регулаторни и технологични промени в игралната индустрия в Европейския регион. Като на конференцията ежегодно се събират над 250 представители от 22 страни, за да научат подробности за значимите новости в сферата – директно от експертите.

Сред темите, които EEGS обхваща са криптовалутите и Блокчейн технологии, регулаторни промени в региона, внедряване на нови технологии и други.

BEGE и EEGS са инициативи на Асоциацията на игралната индустрия в България (АИИБ).