[TEAMS] Екипи за проектите
Здравейте,
Вече може да видите екипите за проектите. Успех на всички! :)
Здравейте,
Вече може да видите екипите за проектите. Успех на всички! :)
/OFF
Един съвет - събирането на екипите във форума не е ефективно - използвайте контактите от страницата на всеки съекипник - скайп, фейсбук, имейл и т.н.
Лелелелеле ... ние едвам се събрахме за Adv C#, сега ми пускате още една задача с различен отбор?!
Въпрос 1: Знаете ли колко от хората, с които сте ме събрали в отбор 1, знаят как се пише игра? Това ни е заданието ...
Въпрос 2: Знаете ли колко от хората, с които сте ме събрали в отбор 2, знаят как се пише техническа документация, камо ли и статия? И то във Wikipedia!!!
Просто no comment!
Преди 4 месеца, никой от нас не знаеше, но криво-ляво се оправихме. С колегите от предните курсове е било същото.
Не се очаква да напишете StarCraft 3, достатъчно е едни пиксели да се гонят по конзолата : /
За тиймуърк тиймуърка би трябвало да имате 4 месеца, или се бъркам нещо ?
1. Двата екипни проекта нямат нищо общо помежду си, защото този за teamwork се предава накрая на семестъра. Ако всеки пише по половин страничка на ден, сигурно за 4 месеца ще напишете цяла енциклопедия.
2. И двете задания бяха по желание, никой не е опирал с нож до гърлото на хората да ги кара да се записват :D
Наистина някой знае ли до кога трябва да се направи проекта по teamwork? Колега snipersniperson, в един отбор сме.