Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
dinkoslav avatar dinkoslav 123 Точки

[JS Frameworks] Самооценяване

Привет,

Бил желал да запитам относно оценяването дали 1 комит или 1 ден ни дават по 1 точка? Защото така изглежда. Балко странно ми звучи, но ако ще е така, да се залавям за работа и да комитна още 80 пъти :) Надявам се да има друг начин за представяне на нещата, примерно дни * комити и ако надхвърлят 100, да си остане 100.

Благодаря,

Динко

3
JavaScript Applications
dinkoslav:
Здравейте,
Явно оценяването не е по този начин, а е според броя дни в които си качвал в GitHub. Ако е качвано 5-6 дена по 3-4 пъти на ден, то тогава ще се вземат максималния брой точки.

Лека вечер,
Динко
a.angelov avatar a.angelov 1317 Точки

Ммм, и на мен ми изгледжа малко странно и нелогично по точка на къмит.

Моето мнение е, че къмитите трябва да се правят при някаква степен на завършеност на нещо по кода, а не на всеки ред добавен код. И съм работил на този принцип.

При този обем на проекта ми се вижда множко да трябва да се направят 90+ къмита за пълните точки... /това са по 9 къмита на ден ако приемем, че сме работили 10 дни по проекта.../ frown

2
zerefel avatar zerefel 70 Точки

За 6 дни работа по проекта имам около 15 commit-a. Смятам че са на достатъчно малки блокове код, предвид факта, че проекта е малък. Просто формулата, която има в Excel sheet-а, смята всяка точка. 

Според мен повечето би трябвало да хванем пълен брой точки, ако сме ползвали GitHub.

2
quickben avatar quickben 974 Точки

removed console log on line 32

removed console log on line 42

ето 2 комита :)

4