Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
asata avatar asata 8 Точки

Изграждане на REST API с Java и Spring - Again

Здравейте, бихте ли повторили този курс отново, но по подробно (from scratch). Моите уважения към лектора - личи си, че е много кадърен, но ползва готов код не обеснява повечето работи, и най-лошото е , че видеото е кам. Когато имаше курс за Wordpress всичко беше много подробно обеснено. Моля Ви, направете същото и за Rest API Java + Spring.

Темата е вълнуваща и актуална, а също така из нета няма много материали и един такъв курс би бил много полезен.

Благодаря!

asata avatar asata 8 Точки

Супер много ненужна информация (исторя за компании и др.), copy/paste код, кокто естствено не работи, и за който са нужни много главоблъсканици (за начинаещи като мен) за да проработи. Изобщо лектора даже не каза в началото, че за jpa е нужна база данни. Видеото - кошмар. На практика го гледам от 2см от монитора за да разчета кода. 

Казвам всичко това, с цялото си уважение към академията и лектора. Моля, Ви направете семинара като хората. Стъпка  по стъпка с обеснения. За мен лично е по добре лектора да се запъва на всеки ред от кода, за да видя подхода му и защото и аз ще имам същите затруднения, и ще помня как той е рещил проблема. Напълно безполезно е copy/paste код, с израза "Това виждате ли го? .. еми ето така се прави!". Това не е начина!

Надявам се, че ще ме разберете ... ако изобщо някой чете това.

4
asata avatar asata 8 Точки

Ясно няма желаещи. Този форум е само така формално

0