Включете се в събитието Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания на 13 юни 2023

Кога: 13 юни 2023 година

 

Къде: Interpred World Trade Center, София

 

За събитието: Събитието е част от проекта Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна и годишно събира повече от 4 000 участници. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA). Целта на Digital4Bulgaria е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подпомогне развитието на дигитализацията и дигиталната трансформация в България, растежа на бизнеса, и не на последно място - да носи стойност на общността и икономиката в градовете-домакини.

 

Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания се организира за трети пореден път в град София и ще събере едни от най-успешните специалисти в сферата на онлайн търговията и финтех индустрията. Те ще споделят практични съвети и ще представят нови тенденции и актуални дискусионни теми, свързани с e-commerce и разплащанията.

 

Основни акценти в програмата:

  • Иновации и добри практики за глобалната електронна търговия
  • Детайлна персонализация в маркетинг кампаниите - задължителен елемент за успех в онлайн търговията
  • Какви дигитални преживявания очакват Българите при финансовите услуги
  • Web 3.0 - Иновации в разплащанията и криптовалутите като начин за разплащане в електронната търговия

 

Събитието се осъществява с подкрепата/партньорството на: Столична община и “Иновативна София”, Българска стопанска камара, Българска Е-комерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, SoftUni Digital, IАb Bulgaria.