Question for Homeworks
Здравейте, колеги! Искам да попитам, може ли някой да ми каже какво се случва, ако си оценил 10+ домашни, а на твоето няма коментари ?
Здравейте, колеги! Искам да попитам, може ли някой да ми каже какво се случва, ако си оценил 10+ домашни, а на твоето няма коментари ?
Не мисля че се случва нещо. Предната седмица оцених точно 10 домашни, но така и неполучих коментар за моята.
Явно просто твоята домашна не е имала късмета да попадне на някой, който да я оцени.
Ако не са ти оценили домашното - няма нищо страшно, получаваш максисум точки за това домашно.
Аз мислех точно обратното - че не получаваш никакви точки. Просто исках да съм наясно, Благодаря ви за отговорите ! :)
Предаваш и отценяваш домашното зада ти носи точки.Нищо не си виновна ,че не ти отценяват домашното следователно не губиш точки.Не можеш да задължиш хората да ти проверяват твоето:)
За да не отварям нова тема, да попитам: Какво да правя, ако някой по погрешка ми е пратил домашно към Operators, Expressions and Statements? Правилно е решено домашното като цяло, но не е към правилната тема. Колко точки да му дам - 0, 10 или нещо друго да направя?
0 точки щом не е правилното домашно. Ако имаш желание да пишеш коментар за задачите може да го направиш, но едно обяснение, че не е качено каквото трябва, е достатъчно.
Тоест, не получаваме точки за съответното домашно ?
Аз не съм записан присъствено, домашните при мен така или иначе не носят нищо допълнително.
Както колегата каза, че явно домашното не е попаднало за проверка, искам да добавя, че ако разсъждавам по пътя на логиката освен оценка, трябва да напишеш и някакъв коментар. Тоест ако някой е проверил домашното ти, оценката дадено от него няма да я види, но би трябвало да имам някакъв коментар. Надявам се разбираемо да съм го обяснил. :)