[SEO] Актуално ли е заданието за курсовия проект?
Забелязах, че заданието за курсовия проект е променяно.
На това задание, което е към момента ли трябва да ни отговаря курсовият проект?
Също така, може ли да дадете малко повече подробности, какво трябва да се прави по точка VIII. Инструменти за уеб анализ? Тъй като информацията, която е дадена към момента е леко неясна :)
Актуализация: Успях и аз да изгледам последната лекция, където казаха, че заданието не е актуално, а е било само чернова по която са се ръководили за даването на домашните. Курсовият проект ще е сбор на всички домашни, които сме имали досега.
Благодаря на останалите за отговорите :)
Да, визирам заданието което се отваря чрез линковете най-отгоре и най-долу в таблицата с материалите и лекциите по курса.
Сега, като го разглеждам виждам, че на точка V. Onpage SEO примерно, липсва описание на точка 9. Затова си мисля, че или заданието е грозно написано, или не е актуално.
В момента има качено ново най-накрая, на дата 06.06.
Може би върху него ще се базира
Това, което е качено най-отдолу на дата 06.06 е абсолютно същото като това качено най-горе ... със същите грешки и пропуски и със същия линк към някакъв сайт, който не знам дали изобщо трябва да присъства там. Наистина има някои неточности в зададените точки за изпълнение. Има няма 6 дни до защитите на курсовите проекти, а ние не сме наясно това ли ще ни е заданието последно или ще има друго.