Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
NeliKer avatar NeliKer 5 Точки

[SEO] Актуално ли е заданието за курсовия проект?

Забелязах, че заданието за курсовия проект е променяно. 

На това задание, което е към момента ли трябва да ни отговаря курсовият проект?

Също така, може ли да дадете малко повече подробности, какво трябва да се прави по точка VIII. Инструменти за уеб анализ? Тъй като информацията, която е дадена към момента е леко неясна :)

Актуализация: Успях и аз да изгледам последната лекция, където казаха, че заданието не е актуално, а е било само чернова по която са се ръководили за даването на домашните. Курсовият проект ще е сбор на всички домашни, които сме имали досега.

Благодаря на останалите за отговорите :)

  

4
Digital Marketing & SEO 02/06/2015 19:06:39
NeliKer:
Намерен е отговор на въпроса по темата, затова се заключва.
ataman79 avatar ataman79 11 Точки

Здравей ,

Ако визираш файла най-отгоре - то той не е актуален. Доколкото разбрах в понеделник ще качат актуална информация

0
NeliKer avatar NeliKer 5 Точки

Да, визирам заданието което се отваря чрез линковете най-отгоре и най-долу в таблицата с материалите и лекциите по курса. 

Сега, като го разглеждам виждам, че на точка V. Onpage SEO примерно, липсва описание на точка 9. Затова си мисля, че или заданието е грозно написано, или не е актуално.

 

0
ataman79 avatar ataman79 11 Точки

В момента има качено ново най-накрая, на дата 06.06.
Може би върху него ще се базира

0
freshgirl avatar freshgirl 9 Точки

Това, което е качено най-отдолу на дата 06.06 е абсолютно същото като това качено най-горе ... със същите грешки и пропуски и със същия линк към някакъв сайт, който не знам дали изобщо трябва да присъства там. Наистина има някои неточности в зададените точки за изпълнение. Има няма 6 дни до защитите на курсовите проекти, а ние не сме наясно това ли ще ни е заданието последно или ще има друго.

1
vilip avatar vilip 36 Точки

Дали някой има яснота как в крайна сметка ще се провежда изпита на 06.06?

На последната лекция ни казаха, че проекта ще се базира само на 4-те домашни, които са ни давали, а в допълнение ще има теоритичен изпит, за който остана да се доуточни дали ще е писмен или устен.

Сега в мейла, от който трябва да се регистрираме за защитата, пише, че ще има защита на проект за 10-15 минути и нищо не се споменава за теория, да не говорим, че няма финална информация за вида на проекта, който трябва да защитаваме след 4 дни.

1