SERP Conf. 2023 ще се проведе на 12 октомври в Интер Експо Център

 За първа година двете организации SERP Conf. и SoftUni си подават ръка в името на професионалната реализация на бъдещите лидери и иноватори в областта на маркетинга и дигиталните технологии.

👉 Защо SERP Conf. 2023 заслужава такава подкрепа и внимание от всички, занимаващи се с дигитален маркетинг у нас?

SEO е едно от най-динамичните и бързо променящи се направления в тази сфера. Акцент ще бъде поставен върху развитието на алгоритмите на Google и влиянието на изкуствения интелект върхи дигиталната среда.  

Лекциите на SERP Conf. 2023 ще бъдат разделени в 5 панела, които ще засегнат няколко важни аспекта от SEO:

- Technical SEO
- eCommerce SEO
- AI & SEO
- Python & SEO
- Future of SEО
Целта на организаторите на SERP Conf. 2023 е да представят на аудиторията работещи решения и непосредствен практически опит, които да се взаимстват и приложат успешно веднага след края ѝ. 


👉 Кои са лицата на SERP Conf.  2023?

Утвърдени специалисти, както у нас, така и зад граница, ще споделят своя непосредствен опит от сцената на конференцията. Зад гърба си имат разработени и реализирани кампании с многомилионна възвращаемост.
Част от  имената, с които ще имате възможност да се запознаете са:

  • Корай Гюбюр - Основател на  Holistic SEO & Digital, Корай Гюбюр е един от водещите експерти и SEO практици в световен мащаб.  В работата си се фокусира върху Data Science, Machine Learning, Web разработка, Entity - базирани контекстуални търсения, така и върху решения, свързани с репутационния мениджмънт, брандинга, семантичното съдържание и маркетинга.

  • Джудит Луис - Основател на DeCabbit Consultancy. Джудит е известна международна водеща на събития, писател, блогър и консултант. Тя е призната от колегите си като една от най-влиятелните личности в британската цифрова индустрия.

  • Крейг Кембъл - SEO Trainer & Consultant в Craig Campbell Company. Кембъл е в SEO индустрията близо 20 години. Лектор е на едни от най-големите конференции в световен мащаб и е известен със своя откровен подход към SEO.

  • Христина (Тина) Мангелова - Head of SEO & Content Marketing в Growth Skills, тя е с демонстриран опит в стимулирането на органичния растеж на компании в бързо развиващия се технологичен свят на Ню Йорк, както като вътрешен мениджър на проекти, така и като външен консултант.

  • Петър Николов - CEO на Mobilio. Петър е един от най-добрите експерти в областта на мобилните разработки и десктоп приложенията за платформи като Apple.

  • Олеся Коробка - CEO & Head of SEO на Fajela. Олеся е SEO предприемач с опит в медийната реклама, като предпочита практични дейности, които ще доведат до повече потенциални клиенти, продажби или други измерими резултати за бизнеса.

  • Димитър Димитров - Основател и CEO на Inbound.BG. Димитър Димитров има близо 15 години опит в  SEO индустрията. Той е сертифициран Google Analytics & Ads експерт, Facebook маркетинг консултант и съосновател на Българската асоциация за дигитален маркетинг.

И това са само част от топ експертите, с които може да се запознаете по време на networking паузите (освен да ги видите на сцената).

👉 Какво да очакваме от SERP Conf. 2023?

  • Практически знания: Да сте в крак с тенденциите в SEO понякога не е достатъчно, за да можете да предоставите наистина работещи решения. 

  • Нови контакти, съмишленици и партньорства: SERP Conf. е мястото, на което можете да срещнете специалисти с подобно мислене, с които да обмените идеи и практики.

  • Възможности за развитие: Ако не сте напълно начинаещи, SEO конференцията ви предоставя добра възможност да откриете нови партньори, клиенти и инвеститори.

  • Да си “откраднете” от практическия опит на лекторите: И това са само някои от възможностите, които създава SERP Conf. 2023.

👉 Запази своето място на SERP Conf. 2023 сега!
Заповядайте на 12 октомври в Интер Експо Център в София,  и бъдете готови да се потопите в света на SEO и дигиталния маркетинг. Направете този опит още по-ценен, като споделяте знания и идеи. 🚀