[Technical Issue] Advanced C# - Неработеща опция за оценяване на съотборници за отборна работа 'Advanced C# май 2015 Teamwork'
Здравейте колеги,
Както личи от заглавието - не ми работи опцията за оценяване на съотборници - говорих с колега при когото опцията работи: той потвърди, че след като имам по минимум 250 символа кометар за всеки и съм разпределила точките така, че общо да правят 100, и кликна на "Оцени", опцията за оценяване трябва да изчезне.
При мен нищо такова не се случва - при горните условия изпълнени, формата за оценяване остава, имам същата покана:
"Активно оценяване на съотборници
Оценяването на съотборници за отборна работа 'Advanced C# май 2015 Teamwork' е активно. Може да оцените вашите съотборници от тук."
Опитах с два браузера: Firefox и Iternet Explorer - не работи.....
Предварително благодаря за помоща.
Здравей,
Страшно благодаря за вниманието първо, сега конкретно:
1. Никаква грешка не излиза
(За сравнение, ако превиша или огранича думите в някой от коментарите - под съответния коментар се изписва с червено: "Коментарът трябва да е между 250 и 3000 символа.", но ако коригирам дължините на коментарите - съобщението за грешка изчезва).
2. Когато натисна бутона "Оцени", самият бутон "Оцени" от оранжев става зелен
* после изскача pop-up window, на който пише "Are you sure?"
* аз кликвам на "ОК" - никаква промяна - самата форма за коментари си стои, пълна с текста на кометарите, не изчезва, ако рефрешна страницата - бутона "Оцени" пак си става оранжев, а коментарите и оценките си стоят попълнени във формата, ако отида на друга страница и после се върна - намирам празна формата за попълване на точки и коменари. Съобщението:
"Активно оценяване на съотборници
Оценяването на съотборници за отборна работа 'Advanced C# май 2015 Teamwork' е активно. Може да оцените вашите съотборници от тук."
също не изчезва.
За браузерите - на Firefox имам инсталирани всички anti-spam Add-Ons, които съм успяла да намеря - на Internet Explorer съм с Default Settings и никакви специални настройки. Pop-up windows ми излизат нормално и в двата браузера.
Имам две предположения: първия път като кликнах на "Оцени", ми се появи лента:
"Advanced C# май 2015 Team "Thyferra"" Оценка: .... / ...." (нарочно не пиша оценката, не знам дали е публична информация) - т.е. ако това означава, че успешно съм събмитнала оценки на съотборници, а след него формата не изчезна - може да съм събмитнала оценката 10-20 пъти
или, ако това, че формата за кометари и поканата за оценяване не са изчезнали, и няма никакво съобщение че съм събмитнала оценката, е важната обратна връзка, значи - нищо не съм събмитнала като оценки и коментари.
Едит: За сравнение, изборът за участие в отборна работа по ООП ми мина напълно без проблеми, дори на анти-спамния Firefox:
Успешно направихте своя избор за тази отборна работа.