Стани част от UX Sofia на 15,16 и 17 ноември в София, парк хотел Витоша

 

UX Sofia е международна конференция на тема потребителско изживяване, UX (User Experience) с фокус върху дизайн, ползваемост и потребителски проучвания. Организира се от Лукрат и е събитието, което се чака всяка година от UX общността.

Тази година e 12-то издание на конференцията и фокусът е върху дизайн, който помага за дигитално добруване на хората, а съдържанието не е за изпускане!

 

💡Работилници 15 и 16 ноември

Всички работилници ще се проведат на живо, на мястото на събитието в София, парк хотел Витоша. 

15 ноември

16 ноември

 

📣 Семинар 17 ноември
Подтемата на изданието е дигиталното благоденствие. Експерти, ментори и професионалисти ще споделят добри практики и решения за дизайн, който допринася за добруването на хората. Две от сесиите ще са онлайн. Всички сесии ще се излъчват на живо.
 

Не пропускай да чуеш Людмил Тренков - преподавател по дизайн в Американския университет в Шарджа, Дени Роял - главен дизайнер в MentorMate, Веселина Петрова - старши UX дизайнер & Инструктор по дизайн мислене, Мартина Миц - UX психолог, стратег и дизайнер, Иван Гинев - основател и творчески директор на Cog Graphics, Паула Мариани - UX мениджър с частична заетост, кариерен стратег, Джейсън Месут, Дизайнер, стратег, коуч и основател на Resonant, Дамян Попов, Ръководител продуктов дизайн Дигитални портфейли в PaySafe, Димитър Михайлов, Старши продуктов дизайнер в PaySafe, Костадин Кушлев, Директор продуктов дизайн VMware, Димо Георгиев, UX специалист и треньор по личнo преобразяване, основател на UXP – бутиково студио за UX и разработка на интерфейси, Яна Стоянова, Дизайнер на потребителски изживявания и интерфейси в студио UXP, Питър Мерхолц, дизайн директор и организационен консултант, съосновател на Adaptive Path.

 

25% отстъпка за билети до 15 октомври. Запазете си местенце!